לונה זה לא שאני אוהבת ההפך. אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת (לפעמים אני שוכחת כמה זה מצחיק , נגיד אתמול ראיתי את הפרק הראשון והוא היה כזה קורע@emon lyman תודה שגרמת לי לחזור ולהשלים את זה (אבל אני לא רוצה שתצפי במקביל בלי שאת אוהבת את זה. בכל מקרה זה לא שיש לי צורך לכתוב על כל פרק).
אהההלונה זה לא שאני אוהבת ההפך. אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת (לפעמים אני שוכחת כמה זה מצחיק , נגיד אתמול ראיתי את הפרק הראשון והוא היה כזה קורעשאני תוהה למה לא רואה את זה שוב לעיתים קרובות יותר
)
אני פשוט לא אוהבת את לין בה![]()
נכון שאלת כבר, אני גם כבר לא יודעת איפה ושכחתי לכתוב.אגב את עונה7 ראית ? זה על האיחוד של סיינפלד (אני חושבת שכבר שאלתי אותך את זה איפשהו אבל אני לא זוכרת איפה)
חחח וואו לא ידעתי שהוא בריטי כזה!(לונה קלטי את המבטא של טום \מת'יו . תודה לאל שהוא לא משתמש בו בסדרה)
נכון, התכוונתי לכתוב משהו ושכחתיממלכת החיות5- פרק אחרון (@טוני החתול אין לך מה להגיד על הפרק האחרון? נראלי שכבר מצלמים/אפילו סיימו לצלם את העונה האחרונה...כי יש כבר פרומו ארוך בעמוד הפייס (העונה תעלה במהלך 2022))
היה פרק טוב בזכות המתח...אבל ברמה הכללית- עונה סבירה עד חלשה לטעמינכון, התכוונתי לכתוב משהו ושכחתי
אני אנסה להגיע לזה
מי היה בפרק?תיכננתי להשלים את העונה הקודמת של האנטומיה שנטשתי איפשהו בפרק 3, כדי להגיע אל פרק 3 המיוחל של העונה הנוכחית
17 הפרקים ביום וחצי הזה רוקנו ממני את הרצון לחיות
מזל לפחות שהפיצוי היה הולם![]()
ממ לא יודעת אם זה ספוילר כי נראה לי שלאף אחד כבר לא אכפת מהאנטומיה אבל בכל זאת שיהיה: החזירו את אדיסון. והיא הייתה מהממתמי היה בפרק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.