היית מעדיפה שהוא היה נפתח רק ביום שישיאתה לא יכול לפתוח וויקנד וואץ' ביום רביעי!!!!!!
כבר אין לנו Kinלי לא אכפת שזה היום, העיקר שנפתח.
לא משהו מיוחד.
שיקגו'ז, חוק וסדר'ס, לייט נייט, תוכן של כישור הזמן מיוטיוב.
וספר.
הייתי מעדיפה שתעשה את העבודה שלך בזמן. בשביל מה אנחנו לא משלמים לך?היית מעדיפה שהוא היה נפתח רק ביום שישי
או שאורן יאלץ לפתוח במקומי שוב![]()
מרגיש לי זהה לשבוע שעברנטפליקס:
Maid - לנסות אולי
Inside Job - להמשיך אם יהיה זמן
אגדות המחר - פרק שבועי (ופרק של שבוע שעבר) (ושבוע לפניו)
סיינפלד - פה ושם להכניס איזה פרק
החלטתי לראות את הסרט The Trial of the Chicago 7
אמזון:
להמשיך עם צפיה יומית של מחלקת גנים ונוף
אפל:
Foundation פרק שבועי
Invasion - פרק שבועי
The Problem With Jon Stewart - מתישהו אני רוצה לבדוק את זה
אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו
דודים:
הרופא הטוב - פרק שבועי
Ordinary Joe - פרק שבועי
Star Trek: Prodigy - פרק שועי
Y: The Last Man - אני בפיגור ל כמה פרקים אבל אני לא בטוח אם בכלל שווה להשלים לאור זה שהיא בוטלה
Heels אני בפיגור של הרבה פרקים
Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה
Home Economics - פרק שבועי
שלדון הצעיר - פרק שבועי
United States of Al - פרק שבועי
The Conners - פרק שבועי
Ghosts - פרק שבועי
באטוומן - פרק שבועי
The Great North - התחילה עונה 2
The Long Call - סדרה בריטית שכל פרקי העונה יצאו השבוע
אני רוצה לראות את הסרט השני של Child's Play (כבר ראיתי את הראשון)
כל זה בסופש שממש לא יהיה לי בו הרבה זמן פנוי אז אני מעריך שאני אספיק בערך שני אחוז מכל זה.
בירוק סימנתי את מה שאני בטוח שאני לא אגיע אליו בקרוב
וגם אתקדם עם הספר שלי Dark Rise
שכחתי להוסיף את זה לרשימה שלי (אני אוסיף תכף בעריכה)להמשיך עם only murders in the building וכנראה לסיים (לצערי. נשארו רק 3 פרקים אני מנסה למשוך שלא יגמר כ"כ מהר)
אני אמור לראות מחר בערב (חלק מהסיבה שאני לא אהיה כאן ממש מחר)מקווה לראות את הנצחיים בקולנוע
זה מזכיר לי שאני רוצה לראות פרק של Canada's Drag Race שישודר כנראה מחר, כי השופט האורח בו יהיה השחקן קונור ג'סופ שאני מאוד אוהב.אה אולי גם רופול בריטניה תלוי באחותי.
מאוד דומה, אבל לא זהה.מרגיש לי זהה לשבוע שעבר![]()
נטפליקס:
Locke & Key - עומד לסיים צפיה בעונה 1 ואז אני אתחיל את עונה 2
Maid - לנסות אולי
Inside Job - להמשיך אם יהיה זמן
אגדות המחר - פרק שבועי (ופרק של שבוע שעבר)
סיינפלד - פה ושם להכניס איזה פרק
אמזון:
להמשיך עם צפיה יומית של מחלקת גנים ונוף
אפל:
Foundation פרק שבועי
Invasion - פרק שבועי
The Problem With Jon Stewart - לא ברור לי עדיין אם יצא הפרק הראשון
אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו
דודים:
Kin - פרק סיום עונה
4400 - פרק ראשון לסדרה
הרופא הטוב - פרק שבועי
Ordinary Joe - פרק שבועי
Star Trek: Prodigy - פרק ראשון לסדרה
Y: The Last Man - אני בפיגור ל כמה פרקים אבל אני לא בטוח אם בכלל שווה להשלים לאור זה שהיא בוטלה
Heels אני בפיגור של הרבה פרקים
All Creatures Great and Small - פרק סיום עונה משבוע שעבר
Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה
Home Economics - פרק שבועי
שלדון הצעיר - פרק שבועי
United States of Al - פרק שבועי
The Conners - פרק שבועי
Ghosts - פרק שבועי
באטוומן - פרק שבועי (ושל שבוע שעבר)
The Great North - התחילה עונה 2
The Long Call - סדרה בריטית שכל פרקי העונה יצאו השבוע
אני רוצה לראות את הסרט השני של Child's Play (כבר ראיתי את הראשון השבוע)
כל זה בסופש שממש לא יהיה לי בו הרבה זמן פנוי אז אני מעריך שאני אספיק בערך שני אחוז מכל זה.
בירוק סימנתי את מה שאני בטוח שאני לא אגיע אליו בקרוב
וגם אתקדם עם הספר שלי Dark Rise
אני כנראה אראה רק בשבת.אני אמור לראות מחר בערב (חלק מהסיבה שאני לא אהיה כאן ממש מחר)[הנצחיים]
יש גם קנדה???? הוא לא נח רופול שיהיה בריאזה מזכיר לי שאני רוצה לראות פרק של Canada's Drag Race שישודר כנראה מחר, כי השופט האורח בו יהיה השחקן קונור ג'סופ שאני מאוד אוהב.
(הוא הכי ימני)
![]()
כן אותו דבר. עשית העתק הדבק ומחקת שורה וחצימאוד דומה, אבל לא זהה.
הרבה דברים זהים לשבוע שעבר פשוט כי אלו סדרות שכל שבוע יוצא פרק שלהם אז כל שבוע אני מציין אותם.
דברים אחרים נשארים כי אני כל שבוע מתכנן בעיקרון להגיע אליהם, אבל לא מגיע אליהם (וכשאני מניח שאני לא אגיע אליהם גם בסופש הזה אני צובע אותם בירוק) ויש כמה דברים שבעצם ירדו כי הסתיימו (אני חושב ששלושה דברים ירדו בגלל זה)
אבל את יכולה להשוות בעצמך...
הרשימה שלי משבוע שעבר:
יש גם הולנד, פיליפינים, תאילנד, אוסטרליה, איטליה, צ'ילה, ספרד ובריטניה.יש גם קנדה???? הוא לא נח רופול שיהיה בריא![]()
הגיוני שאני באמת אסתפק רק בקטעים שלו, אבל חשבתי שאולי זאת הזדמנות לראות לראשונה פרק של התוכנית הזאת.בכל מקרה שופטים אורחים הם לא כאלה מעניינים בד"כ. כאילו לא הייתי טורחת לראות פרק שלם אם זה לא היה מעניין אותי רק בשביל שופט אורח שאני אוהבת. (אולי חוץ מטיילור) לא גם לא, הייתי מחפשת קטעים שלה מקסימום)
אני מזכיר לך שאני יכול לחסום אותךכן אותו דבר. עשית העתק הדבק ומחקת שורה וחצי![]()
או לנצל את היומיים יתרון שלי כדי לספלייר לך את הסצנה של אחרי הכתוביות.אני כנראה אראה רק בשבת.
יכול להיות שראית את הסרט Closet Monster שהוא שיחק בו.נראה לי שאני מכירה את השחקן הזה.

יש גם הולנד, פיליפינים, תאילנד, אוסטרליה, איטליה, צ'ילה, ספרד ובריטניה.
אני מזכיר לך שאני יכול לחסום אותך
וזה למה כולם רוצים להדיח אותך ראשון.או לנצל את היומיים יתרון שלי כדי לספלייר לך את הסצנה של אחרי הכתוביות.
גם וגם. נראה לי ראיתי כמה פרקים מפשע אמריקאי (איזה עונה עם כדורסל לא?) אבל לא המשכתי.או את עונה 2 של פשע אמריקאי.
ויותר סיכוי שפשוט ראית תמונות שלו שאני פירסמתי בהזדמנויות מסויימות בין היתר עם הבן זוג שלו (לשעבר) מיילס הייזר (שהיה אחד השחקנים הראשיים בסדרות Parenthood ו13 סיבות למה)
ווי כן ראיתי שהולכים לעשות מזה סדרה איזה יופי.*אגב אני עוקב אחריו באינסטגרם והוא כרגע מבלה באנגליה עם שניים מהשחקנים שיופיעו בקרוב בסדרה Heartstopper שמבוססת על הווב-קומיק שבעבר גרמתי לך לקרוא.
**שני השחקנים שהוא מבלה איתם הם שני השחקנים שמשחקים את שני הדמויות שמופיעות ראשונות בעמוד שקישרתי אליו והם עכשיו בני זוג בחיים האמיתיים.
***טוב נו, הנה תמונה של שלושתם יחד עם היוצרת של Heartstopper (קונור הוא האמצעי מבין הבנים)
אבל תספר איזה?איזשהו סרט גייז בYES
אבל תספר איזה?
שמעת שקירן קולקין (רומן) הולך לנחות את SNL?הפרקים ששודרו עד עכשיו של יורשים 3.
הפרקים לא עולים בשני? או שאת מדברת על הפרק שהיה בשני האחרון?תרגיע - הפרק השבועי.
לא, מגניבשמעת שקירן קולקין (רומן) הולך לנחות את SNL?
[תרגיע 11] פרק 11X02 כי עוד לא ראיתי השבוע.הפרקים לא עולים בשני? או שאת מדברת על הפרק שהיה בשני האחרון?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.