weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

limilu

New member
זה ינשוף.

וראיתי כבר את הציור הזה. נכון שאני מציירת טוב? עוד אחד, כן! זה צילום של הקיר שלי שציירתי עליו איזה פאנארט שמצאתי איפשהו כאן. עם מקרן.

Death of Rats

New member
את מציירת לא רע בכלל...../images/Emo13.gif ../images/Emo57.gif

אבל יש לך לאן להשתפר (הלא לכולנו, בעצם?) וכדאי לך להמשיך לצייר ולהתאמן
הציור השני יצא טוב. על הקיר את אומרת? לי יש יותר מדי פוסטרים. אין מקום לצייר על קיר >_<

limilu

New member
כן, עם מקרן.

ואחד אחרון- הנסיך הקטן. הצילום לא יצא טוב בגלל האור המטופש. אם יהיה לנו מפגש (מה שלא סביר) אני אביא את הצנצנת שלי, ועליה כל הציורים האלו. הם יהיו פחות מטושטשים.

Death of Rats

New member
לפי החתימה שלך, את בשיעורי D&D...

את בביצפר פתוח?
או סתם ביצפר מגניב...

limilu

New member
אני בביצפר "ניסוי".

אנחנו חיות מעבדה... מוהאהאהא. אור רואה סאקורה, אור רואה סאקורה. מוהאהאהא גיליתי את סודך הכמוס סאקורה זה דבר גאוני. למה שלא תבואי באחד מימי חמישי (אם יהיה שנה הבאה) להיות איתנו? כן! זה יהיה מגניב. קיבוץ איילון, חטיבת ביניים.

naring

New member
אז את משחקת מ"ת או לא?

אם את לא יודעת מה זה מ"ת, כנראה שלא. נו, בכל זאת. מ"ת=משחקי תפקידים

limilu

New member
תומר הוא בנאדם מוזר.

פגשנו לינקותורפים והם הפכו לעכברושים. לאיב יש אף גדול. כלומר- הם הופכים לאיב. צק צק צק. אחרי זה צחקנו איזה שעה, איזה מזל שאיב לא משחקת D&D...

ויימס

New member
בD&D שלי כל פעם שהיו תוקפים אותנו

אנשים, הם היו אומרים: "מי אתם ומה אתם עושים כאן??? לא משנה!!! !!!Chaaaaarge" ופעם היה לנו את אל הגורל בתחפושת הילד הקטן "גריל. ביסלי גריל." ככה ש... גם אצלי זה היה עניין די מוזר. אה, ולחברה שלי יש כלבה קטנה שנראית כמו חולדה, אז החלטנו שהיא כלב הפרא הקטלני של מוות ששומר על השער בין העולמות.

dino_din

New member
מוזר, אני זוכר D&D רק מבפנוכו של

יצורים. לשה"מ שלנו הייתה כנראה טראומה רצינית מכלב ענק שניסה לאכול אותו פעם כך שכל משחק כמעט יצא לי להיבלע ע"י משהו ולבלות את שאר המפגש בלנסות לחתוך אותו מבפנים.... שיחות רגילות שלנו על הרפתקאות היו נראות ככה: "זוכרים שראינו את המזרקה ההיא עם הפסל של הגרוגייל?" "לא, אני הייתי בתוך התנין הענק..." או "זוכרים את הקרב נגד אורייינה והדרקון?" "כן, אני הייתי בתוך הדרקון"... אחרי המפגש עם החולדה הסופר ענקית, החלטתי שהגיע זמן לפרוש... תבלו אתם שלוש שעות בקיבה של חולדה!!!

limilu

New member
מזכיר לי משהו...

-תמיד רציתי לראות דרקון! -מבפנים?! כשראיתי את הציטוט הזה הייתי בטוחה שהוא כבר בלע אותם. כמובן שתמיד אני קוראת את הספר הראשון אחרון וחוזר חלילה =P מוזרה שכמותי.

ויימס

New member
ציטוט משובח.

אחד מהדברים שהופכים את צבע הכשף לכזה אחלה ספר. כמו גם- "פנטסטי. מדהים. צפרדע ההופכת באורח פלא לצפרדע. מופלא." ו- "סתמרוח, אתה האויב הגרוע ביותר של עצמך." "נתערב?"

ויימס

New member
לD&D שלכם היה תיסבוך עם להיבלע

ע"י דברים, לשלנו היה תיסבוך עם שיחות נפש. התיכנון של מה יקרה בפרק הבא הלך בערך ככה: "כבר הייתה לקהסיק שיחת נפש עם ילד החול?" "לא." "אה, אז שתסביר לו על כך שנקמה זה דבר נורא וכל זה והוא צריך להתגבר על מות משפחתו." "מה עם קהסיק ומדאה?" "כבר הייתה להן שיחת נפש."

limilu

New member
נדמה לי ששמעתי עליו פעם.

ממך. אנחנו לא ממש מדברים עם היריב. מוהא. למרות שהייתה פעם מצחיקה אחת שהתחפשנו למשלהם אז הם חשבו שאנחנו משלהם ואז הרגנו אותם. זה היה מצחיק. כלב הפרא הקטלני? יש גם חתול כזה? נשמע יותר הגיוני =P לי תהיה חתולה שקוראים לה פְרֶד ולכם לא!

ויימס

New member
פעם היינו הרעים והתחפשנו לטובים.

והמכשפה הטובה התאהבה במכשף המרושע. אה, והיו איזה 5 מכשפים מרושעים לאורח המשחק וכולם היו אני. בטח סיפרתי לך על ילד החול ועל ג'ורג' איש הנמר, נכון?

ויימס

New member
זה נחמד, אבל זיהום נראה כמו פרסומת

למרכך כביסה. הוא כל כך נקי!!! ...וזה לא אמור להיות ככה, אני חושבת.

ויימס

New member
אני לא יודעת, אני היחידה שזה נראה

לה מטושטש הרבה יותר מכפי שניתן יהיה לראות משהו? ...ניסיתי וניסיתי. לא, כי אולי זה המספר של המשקפיים שגדל.

ויימס

New member
לא יודעת, בעיני זה דווקא מצא חן.

ואני עדיין חייבת לכם S&M של זוגפרח וסתמרוח. שלא תחשבו ששכחתי.

למעלה