Wednesday

*דרושה כותרת שנונה*../images/Emo103.gif

אממ......אני לא אספר על בצפר..כי זה לא מעניין! אבל אני רק יכולה להגיד שאני מתה על היום הספציפי הזה...ולמה?! באתי מבצפר..ופשוט הלכתי לישון...קמתי עכשיו...וסתם אין לי מה לעשות
נו..בתקופה לחוצה זה כיף שיש יום אחד שאין לך מה לעשות
יום מלבלב

Black Balloon

New member
18 זה אחלה ../images/Emo2.gif.

הלוואי עליי למצוא עבודה [ולהתמיד בה, אבל זה כבר משהו אחר
]. אמממממ התחלתי ב-9, כרגיל.. 3 שעות אמנות, שבוע הבא מגן! :X ואח"כ מבחן בהסטוריה, וכל שאר הכיתה למדה 3 שעות תנ"ך, חעחע. [איזה לוח תגבורים מפחיד קיבלנו
] המבחן היה... אמ.. אעע.. סביר. ככה-ככה. אני מקוה לטוב. :X אה, אתמול קיבלתי את המצלמה שלי בחזרה סוףסוף, יאי!
[חבל רק שהתמונות יצאו מטושטשות :$ ושלא צילמתי מספיק, אבל לזה יש סיבה :$]

dark dumb

New member
יום חופשי לפני בגרות...../images/Emo178.gif ../images/Emo85.gif

שהוא לא כ"כ חופשי.. חח
היום הזה התיש אותי כמו שלא הותשתי עוד מימיי... חחח וכל מה שעשיתי הייה לשכב במיטה ולקרוא... הרבה לקרוא... ה=ר=ב=ה!! חחח שאלה יומית: 18 ש"ח זה יותר מהמינימום, שזה מה שכמעט כל בני הנוער מקבלים בימיינו, אבל הכל תלוי בסוג העבודה, אם זה עבודה כמו חונכות, נניח, שזה אולי איזה 4 שעות בשבוע, אז זה יוצא דיי מעט...

yaelush3

New member
יש להכניס נושא להודעה

אני בחופש לפני מתכונת[מחשבים], כך שדי התבטלתי כל היום..
יהיה בסדר, נכון?
והשאלה היומית- 18 ש"ח זה סבבה לגמרי..

יום מוזר.

בכלל יש ימים מוזרים לאחרונה. בבי"ס הכל סבבה, קצת אווירה כזאת של פורקן לפני סוף שנה..המורים עצבנים ואנחנו עושים להם ת'מוות? אבל חוץ מזה אחלה..ואז אני חוזרת הביתה ופתאום נופלת עליי כזאתי עייפות שאני נופלת על המיטה ונרדמת:| מחר מרתוןןןן. אלוהים אין לי כוחות לזה... לפחות אח"כ עושים קניות לל"ג בעומר, זה אמור להיות משעשעD:

D a N i T a

New member
זה מעולה!

ככה מקבלים כל הבני נוער.... זה שכר מינימום.... גם לנו העלו את השכר במתנ"ס ל18 וזה טוב
היה היום סתם יום נחמד כזה..... בעיקר מצחיק.... אבל היו איזה 5 שעות מתמטיקה ועוד 3 כימיה!! אני לא מאמינה שאני עדיין שורדת!! זה פשוט מטורףף.... מחר אולי מקבלים את המבחנים בתנ"ך וממש לא בא לי לדעת כמה קיבלתי.....

גליזה

New member
בהצלחה אסתריקה:]

אני משרשרת אותך לשרשור יום רביעי, סבבות?

גליזה

New member
שההודעה שלך תהיה בתגובה להודעה

שהנושא שלה הוא "Wednesday" ^^' כי זה די קשור אחד לשני:]

למעלה