WebRequest + Post Data
שלום, אני מנסה לבצע POST של מידע באמצעות WebRequest. המידע שצריך לעבור ה מסמך XML, לא הטקסט של הXML אלא כל הבייטים שמיצגים את המסמך בזכרון. הלכתי לכיוון של לקרוא את אובייקט ה XmlDocument לתוך Stream ואז לנסות לקבל את ה RequestStream ולהזרים לשם את ה Stream הראשון. התוצאה שאני מקבל הינו time out exeption כאשר לאחר כל זה אני מנסה לקבל את ה ResponseStream. כדי למנוע ספקות זו לא בעיה "בתקשורת" של האינטרנט כלומר הדף אליו אני מנסה לעשות POST קיים ונגיש(לדוגמא כאשר אני מבקש אותו ב GET). אודה לכל מי שיצליח לכוון אותי לכייון הנכון, מצורף קוד שמדגים את מה שאני עושה עד עכשיו.
שלום, אני מנסה לבצע POST של מידע באמצעות WebRequest. המידע שצריך לעבור ה מסמך XML, לא הטקסט של הXML אלא כל הבייטים שמיצגים את המסמך בזכרון. הלכתי לכיוון של לקרוא את אובייקט ה XmlDocument לתוך Stream ואז לנסות לקבל את ה RequestStream ולהזרים לשם את ה Stream הראשון. התוצאה שאני מקבל הינו time out exeption כאשר לאחר כל זה אני מנסה לקבל את ה ResponseStream. כדי למנוע ספקות זו לא בעיה "בתקשורת" של האינטרנט כלומר הדף אליו אני מנסה לעשות POST קיים ונגיש(לדוגמא כאשר אני מבקש אותו ב GET). אודה לכל מי שיצליח לכוון אותי לכייון הנכון, מצורף קוד שמדגים את מה שאני עושה עד עכשיו.
XmlDocument MessageTemplate = new XmlDocument(); MessageTemplate.Load("Doc.xml"); System.Net.HttpWebRequest Client = (System.Net.HttpWebRequest)System.Net.WebRequest.Create("http://www.walla.co.il"); Client.Method = "POST"; Client.Timeout = 8000; Client.ContentType="application/x-www-form-urlencoded"; // Get the OutGoing Request Stream System.IO.Stream OutGoingDataStream = Client.GetRequestStream(); // Try to write the XML Document to the Request Stream MessageTemplate.Save(OutGoingDataStream); OutGoingDataStream.Flush(); // Get the Incoming Response Stream From the Remote Server....and here is where i get the Exeption System.IO.Stream InCommingDataStream = Client.GetResponse().HResponse.GetResponseStream();