WebHancer Customer Companion

itaf10

New member
WebHancer Customer Companion

בלוח בקרה קיימת התוכנה הנ"ל. לא זכור לי שהתקנתי אותה, יתכן והיא קשורה לאחת התוכנות שהתקנתי בעבר. (היא עומדת בפני עצמה) א. מהי התוכנה? ב. מה עושים? אפשר להסיר אותה? עוזי, את עזרתך אני מבקשת (רק עכשיו גיליתי שאתה גם כאן
תודה

uzi2

Active member
תוכנת פרסומות

תוכנת ניהול פרסומות שמותקנת עם מספר תוכנות adware, ומה שמעצבן בה, (אבל אני לא בטוח שתמיד) זה שהיא מוסיפה פרסומות לדפדפן שלך. ממה שאני יודע, אפשר לנסות להסיר אותה מה- add/remove programs, ואם היא הותקנה ע"י איזו תוכנה, אז היא תודיע לך שאת חייבת להסיר את התוכנה מבוססת הפרסומות הזאת כדי שתוכלי להסיר את ה- webhancer. ככה תוכלי גם לדעת איזו תוכנה התקינה אותה.

itaf10

New member
תוכנת פרסומות

הסרתי אותה מה-add\remove programs (תוכנה קטנה שהיא גדולה) לא מה-unistall Program (פחדתי להסתבך ממחיקת התוכנה המקורית) הסרתי אותה מה-Remove Entry והיא נמחקה. נראה מה תהיינה ההשלכות בעתיד. *האם אתה מכיר את תוכנת ad-aware (שגם שם מצאתי אותה ברשימת ה-SPY WARE( כל התוכניות ה-SPY נמצאות ב-ignore list. א. האם קיימת השפעה של התוכניות על המערכת מתוך ה-ignore? ב. הרשימה היא כל כך גדולה, את כל אלה שאני מכירה ובטוחה ניסיתי להסיר, אך לא הצלחתי משום מה, וחזרו אל כל היתר. ג. האם כדאי להסתכן לסמן אותם ב-V ולציין Remove? אני יודעת שישנה אופציה של חזרה, אז מה עשיתי בזה? חומר למחשבה למומחה (לא בצחוק) מחכה לתגובה...

למעלה