WEBER קרבורטור

White Beetle

New member
WEBER קרבורטור

ערב טוב לכולם הקרבורטור של החיפושית שלי (SOLEX 34) שעבר שיפוץ לפני כחצי שנה לא עובד כראוי: נוזל דלק מהציר של כבל הגז, סל"ד לא יציב... החלטתי שאני מחליף אותו ומרכיב (WEBER קרבורטור כפול של פורד איסקורט שנת 87 אם אני לא טועה), אבל אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה כמו שצריך. בקשר לסעפת אפשר להתאים לו תושבת זה לא בעיה גדולה. כתוב עליו כמה דברים אבל לא הצלחתי להבין מזה אומר בדיוק: W1 28 30 DFTM 1B UK ועוד פחית קטנה שכתוב עליה: WEBER 89SF A 3328 UK לכל מי שמבין בעניין מה כל זה אומר? הקרבורטור יתאים? יעשה ביצועים טובים? "נפח מנוע 1.6 דגם גרמני"

הקרבורטור הוא קרבורטור וויבר כפול של אסקורט.,

ולא מתאים כלל לחיפושית, מהסיבות שציינתי בתגובתי הקיימת, ולא כל דבר שניתן בחינם, יכול להיותפתרון הולם. כמעט כל קרבורטור מקורי ניתן לשפוץ חוזר, בתנאי ששופץ על ידי מקצוען. בשורה התחתונה שיפוץ הקרבורטור המקורי, משתלם הרבה יותר. בברכה צביקה

הקרבורטור לא מתאים, ולא יספק בצועים טובים....

המלצתי הבאה מסיבות מובנות, היא לשפץ את שלך, דבר שיביא לך חיסכון בדלק, שיפור הבצועים, והחזרת השקעתך, תוך זמן קצר. הניסיון לקמבן, ולהמציא את הגלגל, היה לחם חוק של כל חובבי הרכב בעבר בהווה, ויהיה גם בעתיד, אתה לא המצאת זאת, אך מהנדס הרכב, המציא קרבורטור בזמנו, שמתאים כמו כפפה ליד, למנוע המיושן שברשותך, קרבורטור וויבר של מנוע 1600 יספק עודף דלק למנוע, מה שישחק אותו מהר יותר, יגביר את תצרוכת הדלק, ולא יספק לך שום פתרון אחר , יעיל יותר,מאשר שיפוץ הקרבורטור הקיים, או החלפתו בקרבורטור סולקס מקורי משופץ. בברכה צביקה

למעלה