twiddle dum
New member
We will we will ROCKYOU יה איה../images/Emo210.gif
הארקטיק(לנשום)מאנקיז מודים שגם הם למדו גיטרה מספר האקורדים של אואזיס. כך מעליל הסולן, אלכס ת'ורנר, על עצמו ועל הגיטריסט(?), ג'יימס קוק י: "קוקי ידע לנגן את מנגינת הנושא של ג'יימס בונד, אבל לא היה סיכוי שהייתי מצליח לשכנע אותו להקים להקה בתקופה ההיא. ואז הוא קנה ספרי תווים של אואזיס ולמד אותם, אבל רק את האקורדים. אף אחד מאיתנו לא היה טוב מספיק כדי לנגן סולואים, אבל אני נכנסתי לזה, למדתי את נעימת ג'יימס בונד ורציתי להתקדם הלאה." אז איזה אלבום מיוחד השפיע עליך, אלכס קוקי? "'Be Here Now' היה תקליט גדול, ולמרות זאת לא היינו בוגרים מספיק בשביל שני אלבומי אואזיס הראשונים." אלכסיי מבקש לחלוק עימנו, שבקיץ 2001 הייתה בבעלותו גיטרה אקוסטית והוא ידע לנגן שני אקורדים בלבד. - עד כריסטמס של אותה שנה, בו קיבל גיטרה חשמלית והתחיל לעבוד. You go babe. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * NME, הגרופיז ברמה הגבוהה ביותר של אואזיס, עורכים טקס פרסים משלהם השנה. אואזיס התבצרו על 5 מועמדויות - הלהקה הבריטית הטובה ביותר, המופע החי הטוב ביותר, האלבום הטוב ביותר, השיר הטוב ביותר (The Importance Of Being Idle)(לידם בקטגורייה הזאת מתמודד Fuck Forever האהוב עליי והמומלץ, של בייבישמבלס
והווידיאו הטוב ביותר (The Importance Of Being Idle). ליאם גם מועמד כמתלבש הטוב ביותר:X קייזר צ'יפס הזונות שברו שיא עם 6 מועמדויות. קולדפליי לא מועמדים באף קטגורייה, להוציא הלהקה הגרועה ביותר, והמתלבש הגרוע ביותר לכריס מרטין. מה:| שיהיה בהצלחה, fuck the Brits, אתם מוזמנים להירשם ולהצביע כאן. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * פינת היום הזמנית - ~נואל והפה
~ נואליקו שופך את ליבו באוזני עיתונאי נורבגי, ראו נא: "ליאם הוא לא אדם טוב. אין מצחיק ממנו, אבל הוא מרושע. כשהוא נכנס לחדר הכל קופא." דה, העפת עליו מבט, פעם?
תקלטו את המטרה הבאה שלו- "הם (פאקינג) אידיוטים...הם חתיכת פרחחים שטניים, קטנים, רעשניים, מסריחים." אה... "הרבה אנשים נעשים כ"כ משעממים כשיש להם ילדים, נראה שהם רוצים להשתלט על הבית שאתה חי בו. אתה צריך להיות בשקט כשהתינוקות ישנים...לעזאזל עם זה! זה הבית שלי ואני הבוס בבית הזה." אבל יש לך ילד בן 5(מרילין מנסון הבא?), למען השם
זה יספיק להיום, איף.