WE NEED AN ENGINEER

helmet remover

New member
WE NEED AN ENGINEER

שלום לכולם אני מייצג קבוצה של סטודנטים לתוכנית המשחקולוגיה בבית ברל, תוכנית המכשירה מפתחי משחקי מחשב. אנחנו נמצאים בשלב פרוייקטי גמר (כן, ממש מפיקים משחקים שלמים), במטרה לייצג את ישראל בתחרות העולמית לפיתוח משחקים עצמאיים ( www.IGF.com ) ובלי קשר לקבל פרסום מקומי ועולמי. הפרוייקטים יושקו בסיום השנה ויוצגו בפני הבכירים של התעשייה. מכיוון שהקבוצה גדולה, ישנם מספר פרוייקטים שונים ומגוונים (מלומדות ועד השמדה כוללת בסגנון FPS) וכרגיל במצבים הללו ישנה דרישה לאנשים טכניים ואנשי גרפיקה. אם אתם אנשי גרפיקה על כל תחומיה, איור , אנימציה , עיצוב דמויות ורקעים וכד'; ויש לכם רצון להצטרף לצוות שיודע מה הוא עושה; ויכולת להשקיע בפרוייקט רציני ורחב, תתחילו בשליחת מייל ל [email protected] באותה נשימה אנחנו מחפשים גם מתכנתים למיניהם, אז לא להתבייש, ספרו לחבריכם על ההזדמנות. goldy

helmet remover

New member
מדובר על:

java, action script [if (actionScriptExpert == true);], or any other enviorment that supports graphic programming (drawing, animating etc.). if u have any of those or similiar, please contact. or tell your friends

yoniBLA

New member
java? בחירה קצת תמוהה...

איזו ספריית תלת מימד (אם בכלל)?

somebodddy

New member
לJAVA יש ספריות תלת מימד!

יש את JOGL ואת LWJGL. יש לה גם כמה וכמה מנועים, כמו JAVA3D וJME

De-Panther

New member
לא קשור למה שאתם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מחפשים אבל נשמח לראות כאן כלמיני תוצרים של עבודות

helmet remover

New member
רבותיי, אנחנו נמצא ספריית תלת מימד

אבל בחייאת! אין כאן מתכנתים מוכשרים שרוצים לעבוד קצת על הדבר האמיתי? יש לנו משחק טוב ביד, צריכים רק מתכנת אמיץ להצטרף לסוס מנצח.

Terminal Frost

New member
לא נראה לך שאם הסוס שלך באמת היה

מנצח - אז כבר היה לך מתכנת אמיץ? חוץ מזה, שאם היית מציין כמה כסף אתה מוכן לשלם (או שבכלל אתה מוכן לשלם משהו) תמורת השירות, היית מקבל היענות הרבה יותר גבוהה.

De-Panther

New member
נראה לי יש סיבות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אחרות או נוספות אני למשל הייתי קופץ על הדבר הזה - אם היה לי זמן נוסף וידע בתחומים הספציפיים שהם דורשים אחרי הכל - רוב האנשים בפורום הזה הם כאן כדי לפתח משחקים ללמוד ולעזור לא בהכרח כדי למצוא כאן עבודה - לא שתיהיה התנגדות מצד אפחד אם ימצאו כאן עבודה

למעלה