בחושך אלוהים לא רואה
New member
we have a quest !
אתחיל עם הרקע למי שלא זוכר.. מדובר בקבוצה של ארבעה אנשים.. אני -ג'ספר מולדן - גנב.. גמד אחד - רנבור.. קוסם בן אנוש - ג'אד (גראמפי).. וקוסם אלף - בדור.. נפגשנו בפונדק בעיר קלנטיאר ואחרי שקצת הסתבכנו עם התושבים פלוגת גמדים תקפה ושרפה את העיר לעפר.. ועילפה אותנו.. התעוררנו במערת גמדים כלשהיא שלאחר שהסתובבנו בה קצת גילינו כל מיני אשליות ושאר דברים מסתוריים בה.. ואז התעוררנו - שוב - בתוך מערה גמדית אחרת.. לאחר שחקרנו אותה לאורך ולרוחב (ואני גם אמ.. הלוותי איזה צעצוע מעניין מארון ש.. אממ.. נפתח מולי בטעות
.. ) לאחר החקירה התעוררנו -שוב - הפעם באותה המערה.. לאחר תיחקור קצר של מי שהיה - הפעם במערה הזאת התחילה מתקפה של קוסמים על המערה הגמדית.. אנחנו הוברחנו החוצה ע"י ילד גמדי (ששמח לקבל חזרה את הצעצוע האבוד שלו בתמורה
) לאחר מריבה קלה עם כמה עכבראשים וקובולדים בדרך לעיר (שעלתה לי באחת משתי הנקפ שלי) ומריבה תוך קבוצתית קלה שעירבה תפוזים מעופפים.. הגענו לעיר.. וחזרנו מעגל שלם לאותו הפונדק שבו נפגשנו.. אני כהרגלי ניגשתי לדבר עם המלצרית החמודה טריניטי.. אממ. ליאה (
לירון) והאחרים המשיכו לעשות צרות כהרגלם (ואפילו גרמו לעצמם להיות מועפים הרחק מהפונדק) בזכות הקסמים האישיים שלי והחיוך הכובש (והצניעות העצומה) הצלחתי לגלות שליאה היא לא רק המלצרית הקטנה והתמימה שחשבנו שהיא.. היא נתנה לי ליד תליון ואמרה לי להעביר אותו למישהי ביער כלשהו.. ו"היא תדע מה לעשות איתו" תמים ? אני לא חושב.. הממ.. מה כל זה אומר ? מי זאת האישה המסתורית שמחכה לנו ביער ? למה לקח 6 פגישות עד שסוף סוף קיבלנו "קווסט" ? האם רנבור אי פעם יפסיק לאכול ?!? כל זאת ועוד בעוד חצי שעה כשתגיע שאר הקבוצה לפה ונמשיך לשחק
טוב דבר אחד ברור.. כישרון כתיבה -אין- לי
אתחיל עם הרקע למי שלא זוכר.. מדובר בקבוצה של ארבעה אנשים.. אני -ג'ספר מולדן - גנב.. גמד אחד - רנבור.. קוסם בן אנוש - ג'אד (גראמפי).. וקוסם אלף - בדור.. נפגשנו בפונדק בעיר קלנטיאר ואחרי שקצת הסתבכנו עם התושבים פלוגת גמדים תקפה ושרפה את העיר לעפר.. ועילפה אותנו.. התעוררנו במערת גמדים כלשהיא שלאחר שהסתובבנו בה קצת גילינו כל מיני אשליות ושאר דברים מסתוריים בה.. ואז התעוררנו - שוב - בתוך מערה גמדית אחרת.. לאחר שחקרנו אותה לאורך ולרוחב (ואני גם אמ.. הלוותי איזה צעצוע מעניין מארון ש.. אממ.. נפתח מולי בטעות