WE GOT MARRIED

אליס241

New member
WE GOT MARRIED ../images/Emo23.gif

הסיכום שלי יותר נכון חפירה עד פרק 21 שהשלמתי הכול אתמול:) נתחיל באנדי וסולבי- אחחח איזה מתוקים ביחד,:):):):):) אנדי מאמי יש משהוא שהוא לא יודע לעשות? איפה יש עוד גברים כאלה ? תגידו לי אני מתחתנת איתו נראה טוב מלוכסן ויודע לבשל , וכן רגיש ורומנטי! בקטע של הטבעות אני התעלפתי איזה חמודים פשוט בונבון. ובקטע 21 של הברבקיו , ושהלכו לדוג איזה גבר , הכול הוא יודע . סוחב את אבטיח הכבד , וגם את המזודה אנדי דייי בוא לארץ אני רוצה אותך!!!! סולבי- מאמי את חמודה ולא יודעת להתלבש אבל דבר אחד את כאן משדרת! זה את אהבה שלך לאנדי, מגווננת מקנא ונלחמת על הגבר שלך כול הכבוד! והשמן הזה שהצטרף לטיול שלכם ושל זוג הרפארים הרג אותי מצחוק זה היה אחד הדברים המצחיקים! הזוג הרפארים + טוב לא זוכרת את השמות! אבל זה הזוג שמהתחלה הכי, הכי הרבה אהבתי ! הם מצחיקים אותי בטירוף כול המריבות שלהם, ומפרק לפרק יש את הקנאה היחסית של הבחור! ואיך אכפת לו שהיא צעקה שיבוא , בסופו של דבר הוא רץ אליה אני אוהבת אותם! הילדון והמבוגרת- טוב הם יש תום בויי שאני אוהבת זה אותה! אין אין אליה, היא מדליקה מצחיקה מתוקה נשית הכול , אין אין כול פעם אני נדהמת ממנה! והילדון, מסכן שלי איך הוא לא הצליח בפעם השנייה לדוג דגים! ואיך הם אבדו אליהם הבנות , שהם רבו אההה!! היה אחלה פרק:) אלכם ושין אהה- אם אני לא טועה בשמות אלכס- גבר רגיש רומנטי קיצי בקיצור כול חלום של בחורה! אבל גי מאמי להיות ככה, כאילון תהיה כלב קצת סילחה אבל נכון שעזבת חזרת ובענק ! אז מספיק להתחנן אליה , כאילו היא אלוהים בסדר טעית נווווו מי ישמע הלכת לעבוד על הדיסק! ושיין אהה- נוו מאמי שתחררי הם כול היופי ועדינות שלך ותרי על אגו הבנו מי לבוש את המכנסיים! חחח ובקיצור אני אוהבת אותם גם , אח הוא דאג לה בפרק אחרות וושמעו מוזיקה ביחד! ורקדו ביכאטה זה הזכיר לי את טיטנאיק קצת אחחח מחכה להמשך! חפרתי , אבל נהנתי מכול שנייה לראות 4 שעות ברצף אותם על המסך אז מחכה להמשך!

אין המשך ../images/Emo10.gif

לפחות לא עד לחודש ספטמבר בגלל האולימפיאדה ה %^$*&*)(^$#@#% הזאת.
MBC ביטלו את כל התוכניות שלהם בימי ראשון בגלל האולימפיאדה. בנוסף יש חרושת שמועות על זה שהתכנית מועתקת מפורמט יפני על זוגות סלבז שיוצאים לבליינד דייט ועקב כך גוררים את MBC לתביעת ענק...לא יודעת מה מכל זה נכון אבל השמועות רצות נכון לרגע זה. מבטיחה לעדכן כשיהיה חדש.

giligil11

New member
רק בספטמבר? לא גלשו קצת?

בלי אנבי? איך אפשר? יאללה האולימפיאדה הזאת!

kiCkiC

New member
הלו הלוווו אולימפיאדה! כבוד!

אני מתה על אנבי ו WGM אבל אולימפיאדה! יותר חשוב! פעם ב 4 שנים! אפשר לנשום קצת אויר של שידורים חוזרים... ובינתיים להתענג על אינספור שיאי עולם שנשברים, על מיליארד סינים שמתקתקים שם מדליות זהב כאילו זה גרעינים ועל פלפס אחד שעשה היסטוריה והיסטריה בתוך שבוע ימים! (ד"א הגיעו תוצאות בדיקות DNA - אבא שלו דולפין!) סה"כ עוד כמה ימים ונגמר! אני בכל אופן נהנית מכל רגע ומחכה לטקס הנעילה שגם אמור להיות מרשים מאוד!

כבוד שמבוד, יש ערוצי ספורט

בשביל זה! למה צריך לכפות על כל העולם ואחותו לצפות במשהו שהם לא רוצים? למה SBS וKBS משדרים כרגיל בימי ראשון ורק MBC הקדושה המעונה מחליטה לכפות על צופיה, שבצורה בוטה מוחה נגד זה בפורומים,את האולימפיאדה? יש אנשים שלא מעניין אותם בשבוע השלישי ברציפות לראות פינג פונג ושחיה צורנית וממש לא מעניין אותם הדולפין האנושי או חליפות הלייזר החדשות של נאסא.ואם זה כן מעניין אותם הם יכולים לראות את כל זה בערוץ הספורט של MBC-כן יש להם ערוץ שכולו מוקדש לספורט. זהו הוצאתי קיטור, אני מרגישה יותר טוב.

kiCkiC

New member
למה? תשאלי את MBC...

אבל לי זה ממש לא מפריע שמשדרים אולימפיאדה ^_^ ד"א זה לא שבוע שלישי... סה"כ שני ובסופו נגמר עד לונדון 2012

giligil11

New member
תומכת בלירון בכל מילה../images/Emo70.gif

כאילו מה? אין חיים בזמן האולימפיאדה? עם כל הכבוד! ויש כבוד! אבל אנבי, בלי אנבי אי אפשר, אנבי לשלטון!!!

Woogy

New member
נכון, מכה מה שקורה בטלויזיה הקוראנית

כל פעם שיש איזה משחק של נבחרת קוריאה באולימפיאדה, או כל ארוע שם בהשתתפות קוראני, כל שלושת הערוצים משדרים את אותו ארוע. וכל דבר מעניין אחר מהאולימפיאדה פשוט מתעלמים. לא שייט, לא טרמפולינה, קפיצות למיים בקושי קצת, בקושי את המשחים של שני הקוראנים ושל פלפס, בקושי כמה דקות משחייה צורנית, וכך הלאה. אם יש שני ארועים של קוראנים יהיה הבדל בין הערוצים, אם לא שלושתם אותו דבר. סייף למשל הראו רק בשל הקוראנית שהתקדמה שם יפה (כסף כמדומני)

הגיעו תמונות

של אנבי
מיום הצילומים שהם עשו לפני כשבוע לצדקה מען ילדים נזקקים בקוריאה.

kiCkiC

New member
../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif

פשוט אין על אנבי! אין! מפחיד כמה שהם מתאימים!

giligil11

New member
אח אח אנבי../images/Emo70.gif כמה ../images/Emo23.gif יש שם../images/Emo70.gif

לירונויה קומאוו, תמונות מדהימות!

אליס241

New member
הריאלטי היפה שראיתי!

אני חושבת שזה לא רק אנדי וסולבי ! זה כול הזוגות שעושים את זה לכול כך מרגש מצחיק ומדהים! אז תודה לירוני על כול התמונות המדהימות ויאלה שיחזרו! כי תאמת כי נמאס לי מאוד מכול המשחקים , נכון 4 שנים יפה מרגש אבל כולם יודעים סינים הרבה מדליות מקום שני ארה"ב הדולפין שככה שאין הרבה הפתעות? אבל מגיע כול הכבוד לשחר צוברי שהביא לנו גאוה לאומית! אז יאלה פאלי פאלי שיחזורו הזוגות שלי:)

למעלה