WE GOT MARRIED ../images/Emo23.gif
הסיכום שלי יותר נכון חפירה עד פרק 21 שהשלמתי הכול אתמול
נתחיל באנדי וסולבי- אחחח איזה מתוקים ביחד,

אנדי מאמי יש משהוא שהוא לא יודע לעשות? איפה יש עוד גברים כאלה ? תגידו לי אני מתחתנת איתו נראה טוב מלוכסן ויודע לבשל , וכן רגיש ורומנטי! בקטע של הטבעות אני התעלפתי איזה חמודים פשוט בונבון. ובקטע 21 של הברבקיו , ושהלכו לדוג איזה גבר , הכול הוא יודע . סוחב את אבטיח הכבד , וגם את המזודה אנדי דייי בוא לארץ אני רוצה אותך!!!! סולבי- מאמי את חמודה ולא יודעת להתלבש אבל דבר אחד את כאן משדרת! זה את אהבה שלך לאנדי, מגווננת מקנא ונלחמת על הגבר שלך כול הכבוד! והשמן הזה שהצטרף לטיול שלכם ושל זוג הרפארים הרג אותי מצחוק זה היה אחד הדברים המצחיקים! הזוג הרפארים + טוב לא זוכרת את השמות! אבל זה הזוג שמהתחלה הכי, הכי הרבה אהבתי ! הם מצחיקים אותי בטירוף כול המריבות שלהם, ומפרק לפרק יש את הקנאה היחסית של הבחור! ואיך אכפת לו שהיא צעקה שיבוא , בסופו של דבר הוא רץ אליה אני אוהבת אותם! הילדון והמבוגרת- טוב הם יש תום בויי שאני אוהבת זה אותה! אין אין אליה, היא מדליקה מצחיקה מתוקה נשית הכול , אין אין כול פעם אני נדהמת ממנה! והילדון, מסכן שלי איך הוא לא הצליח בפעם השנייה לדוג דגים! ואיך הם אבדו אליהם הבנות , שהם רבו אההה!! היה אחלה פרק
אלכם ושין אהה- אם אני לא טועה בשמות אלכס- גבר רגיש רומנטי קיצי בקיצור כול חלום של בחורה! אבל גי מאמי להיות ככה, כאילון תהיה כלב קצת סילחה אבל נכון שעזבת חזרת ובענק ! אז מספיק להתחנן אליה , כאילו היא אלוהים בסדר טעית נווווו מי ישמע הלכת לעבוד על הדיסק! ושיין אהה- נוו מאמי שתחררי הם כול היופי ועדינות שלך ותרי על אגו הבנו מי לבוש את המכנסיים! חחח ובקיצור אני אוהבת אותם גם , אח הוא דאג לה בפרק אחרות וושמעו מוזיקה ביחד! ורקדו ביכאטה זה הזכיר לי את טיטנאיק קצת אחחח מחכה להמשך! חפרתי , אבל נהנתי מכול שנייה לראות 4 שעות ברצף אותם על המסך אז מחכה להמשך!
הסיכום שלי יותר נכון חפירה עד פרק 21 שהשלמתי הכול אתמול