WE GOT MARRIED פרק 16
חוגגים 100 ימים... הם כל כך מתוקים הקוריאנים האלה עם כל החגיגות שלהם... יש גם חגיגת 100 ימים לתינוק, נכון? הראפר הזה פשוט מ-ת-ו-ק
הוא כלכך חסר כל פוזות בהתנהגות שלו עם המכשפה, איזה חמוד הוא היה בחשיפת שמלות כלה... הזכיר קצת את הקטע מקופי פרינס עם האצבע על הפה, לא?! אנדי המסכן חולה ורצה רק לשים את ראשו עוד קצת על סולבי והיא... כאילו כלום! נראה שהיא לקחה דיי קשה את כל העניין עם החשש להתאהב, היא נראית יותר קרירה אליו או פחות חביבה ומתקרצצת... ומה זה לעזאזל התסרוקת הזו שעשו לו ב"סלון" שהוא הולך אליו?!? אין לי ספק עכשיו שאלכס מאוהב! הוא התנהג כמו ילד מתרגש... ואל תבינו לא נכון - אני חושבת שזה פשוט מקסים! הם כבר צוחקים על עצמם עם כל הכבוד היבש הזה בינהם... המבוגרת (עאלק! יותר צעירה ממני... חצופים!) והילדון עברו דירה... זה זוג שמתחיל להתחבב עליי יותר ויותר! הוא עם הניסיונות שלו שאיכשהו תמיד לא מרגשים לגמרי כי הוא אף פעם לא עושה עד הסוף (גם כשהוא קונה לה תרופה להתקררות שלה זה כאילו "קחי, בשבילך..." כזה בלי שום מחווה שכאילו תעצים את זה... לא יודעת...) והיא, שבהתחלה הרגיזה אותי עם הציחקוקי ילדה בת 12 שלה, אבל עכשיו אני מתחילה להבין מאיפה זה מגיע. והאחרונים חביבים - המבוגר והילדה... שהם זה פרווה... מנסים אבל עדיין לא שם... למרות שהוא מצחיק בתגובה שלו לנשיקה
חוגגים 100 ימים... הם כל כך מתוקים הקוריאנים האלה עם כל החגיגות שלהם... יש גם חגיגת 100 ימים לתינוק, נכון? הראפר הזה פשוט מ-ת-ו-ק