We finally have what to write aobut

yo1984

New member
We finally have what to write aobut

WHAT IS EVERYONE DOING FOR NEW YEARS??? Do you still celebrate new years?? well i guess i will tell you what i want to do :) i want to ask this cute girl that i met yesterday out for new years and hoping she will say YES/ who knows. and what im doing is still unknown im waiting to here everyone's ideas. BTW i hate the fact that israelis call is sylvester who was a mass jewish murderer !! why cant they call it new years like everyone else?? they have to do it to get the religious ppl mad because some of them are denying being jewish??? i dont get it. someone please explain that issue to me.​

enwhysea

New member
11:59

I also hate the fact Israelis call it sylvester for some reason... and i've never met someone not from Israel who calls it that. My family and I go for dinner (Chinese ussualy) every new years (Only russians in the resturant with us And after that i go out with friends or such... I'm thinking of going to a DNB/Hip Hop party, but we'll see...

imjeane

New member
טוב בתור ישראלית

אני מודה שגם אני חוטאת בכינוי "סילבסטר" מדי פעם. זה לא מבורות כי אני יודעת טוב מאוד מי הוא היה, וזה בטח לא בשביל לעצבן איזה דתי או שניים (למה שיעניין אותי אם מישהו דתי מתעצבן מזה). זה פשוט השם שאנשים משתמשים בו כאן, והשימוש מצידי הוא בלי סיבה מיוחדת. מתוך הרגל. כנראה שאצל חלק מהישראלים שמשתמשים בשם הזה זה נובע מבורות, אבל למי אכפת? הרעיון הוא של חגיגה לתחילת השנה. הצבועים האמיתיים הם אלה שאומרים "לא, זה חג של נוצרים, אז בטח שלא נחגוג את זה" ואח"כ משתמשים בלוח השנה הנוצרי לאורך כל השנה, ולגמרי אין להם מושג לגבי התאריכים העבריים. אני מקווה להיות בוינה, אוסטריה, לניו ייר'ס עם חברים מכל מיני מדינות. אם לא- אני מקווה להיות במסיבה (גם היפ הופ, כמובן) ולהשתולל עם האלכוהול כמיטב המסורת.

enwhysea

New member
../images/Emo186.gif בוינה

שזה לא מבורות זה עוד יותר מעצבן... אני חושב שהבעיה העיקרת זה הפרקטיות של להגיד "ניו ייר" או "ראש השנה האזרחית" זה פשוט לא נשמע טוב... ובגלל זה אני בדרך כלל אומר "...סילבסטר, איך אני שונא שקוראים לזה ככה, בכלל זה ניו ירז, לאף אחד לא אכפת מסילבסטר הזה..." השימוש בלוח השנה הנוצרי זה משהו שהרבה דתיים עושים מחוסר בררה, אין מה לעשות העולם עובד לפי הלוח הנוצרי (פעם שכן שלי אמר לי שהיומהולדת שלו זה ב ג' בחשבן או משהו כזה.. שאלתי את הלועזי והוא אפילו לא ידע... אני בטוח שהיום הוא כבר יודע... טוב הוא גם לא דתי היום) מה את חושבת על ישראלים שחוגגים את כריסטמס? (לאט לאט יש יותר ויותר כאלה)

imjeane

New member
עד כמה שזה נוגע לי סילבסטר

הוא חתול.
לגבי כריסטמס- וזה שיהודים חוגגים את זה, אין לי ממש דיעה. כמו כל החגים-גם המקור של החג הזה הוא פגני, אבל לא נראה לי שאבא שלי יתן לנו לחגוג אותו, על אף מגניבותו, ואם כבר אז איזו גרסה יהודית. הרי מה שנחמד זה המשפחתיות והמתנות. אז בחנוכה יש משפחתיות, וסופגניות זה אחלה דבר, ורק חסר הקטע הזה של לקשט עץ ולקנות מתנות ולפתוח אותן בבוקר למחרת. אבל כאמור אין מצב שאבא שלי יסכים לחגוג כזה חג, ולי נראה נחמד לחוות אותו עם משפחה נוצרית למשל, וממש לא מפריע לי שמי שרוצה לחגוג אותו יחגוג אותו. אני חושבת שחוגגים אותו בעיקר עולים מרוסיה שהם חצי יהודים או לא יהודים.

enwhysea

New member
באמת ../images/Emo108.gif

גם על זה תמיד אני חושב... רוב החוגגים של כריסטמס בארץ נוצרים/חצי נוצרים באמת, אבל כבר ראיתי חנויות מקושטות... וזה רק עניין של זמן עד שזה יהיה כמעט מקובל לחגוג את זה (כמו שהרבה היום חוגגים את יום ולנטיינז במקום/בנוסף לט"ו באב (עוד קדוש)) אני לא נגד נצרות, ואני לא כזה דוס, אבל יש עניינים של מסורת שכנראה חשובים לי באיזה רמה... וכן מאוד נחמד כריסטמס אצל משפחה נוצרת, להכין גינגרברד מן ולקשט את העץ וכל זה... הרבה יותר קלאסי מלקשט סוכה. (מתנות חנוכה זה דבר די מקובל אצל יהודים אמריקאים) ובלי קשר...לא בניו ירז, אבל יש מסיבה היום שנראה לי הסגנון שלך...(אני כנראה דווקא בדרם אנד בייס שוב)

enwhysea

New member
אני סתם לא מת על המקום

למרות שלא הייתי בחדש. אבל השוקולד ושמפניה... פשוט היה נראה לי משהו שמתאים לך.

mesababe

New member
lol

ok there is onkly one way to explain it....israeli's r stupid.....lol ur so adorable!! btw it took me 4 ever to get in.... lol i didnt say hi yet heyyy sup ??? lol and 4 the record that is my sayoing "dont worry b happy..." u cant steel itttttttt!!!!!!!!!!!!!!!! bla

yo1984

New member
the message was for me

lol she was writing it to me:) btw mesababa i had one hell of a bad night on monday! would have been better if i would have been able to call u. wtvr i got through it​

למעלה