we believe כל הקליפ!..

FIRE GODDESS

New member
קליפ מאוד יפה ואהבתי אבל....

יאללה חברים חלאס עם הפלצנות והתדמית הזאת! תזרקו את הבגדים האלה לזבל כבר ותלכו לספר או משו... לאדעת זה לא gc....זה אנשים אחרים -לא מתחברת...לא אהבתי ת'שיר אבל אחלה של קליפ ונחמד מאוד מאוד שהם חשבו עלינו :) שעשו את הקליפ הזה... מעניין מאיפה הם השיגו את כל האנשים האילו ומי כתב את כל השלטים האלה בשפות שונות....

just jenny

New member
א.....ו.....ק......י....

זה היה מוזר =||| דבר ראשון איזה קליפ הם מוציאים?? ווי בליב או את הקרוניקלס?? דבר שני.. הקליפ דיי מעפן.. יכלו להשקיע קצת יותר =/ והוא מהיר כזה חח לא יודעת.. הוא עבר מהר.. בכל מקרה קליפ לא משו.. נחמד- והם לא אמרו שהם מוציאים לדה וורלד איז בלאק?!

tnx

New member
הצלחתי להוריד אבל לא עובד ו...

הם קיצרו את השיר ב8 שניות.. השיר המקורי ה 3:03 דקות וזה 2:55 דקות..

tnx

New member
מה!? we believe ..

we believe יוצא מחר וכבר יש את הקליפ שאחריו.. טוב... את יכולה לתת קישור שיעבוד.?

joelgirl

New member
למי שעדיין לא הבין...

we believe יוצא בארה"ב וTCOL&D יוצא באירופה במקביל

tnx

New member
מוזר ..

ז"א שמי שרואה באירופה לא יראה את we believe!?.. מה הם עושים.. חחחח אני לא מבין מה הבעייה להוציא את הקליפים פשוט אחד אחרי השני ולככב במקום ראשון ושני בtrl

EleVaTioN

New member
אם זה יוצא במקביל..../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

סימן שזה כבר יצא ואם זה כבר יצא איך לא שידרו אותו עדיין?

מהה?

דווקא ממה שהצלחתי לראות כי המחשב שללי איטי הרעיון לקליפ יפעע!! וצריך קצת להיות רציניים לא?חח לא נראה לי הם יוצרים שם תדמית אחרת...ומנסים להיות משו שהם לא רוצים גוד תמיד שרו לגבי דברים שהם נוגעים להם... אני אישית אובהת אותם איך שהם עכשיו אבל כל אחד ודעתו האישית.. הם מתבגרים בתור להקה אולי? דעתי האישית!!

למעלה