We Are The CHAMPIONS!!

leeloo

New member
We Are The CHAMPIONS!!

כן אנשים, אחרי 20 שנה עשינו זאת שוב! ישראל הקטנטונת זוכה בגביע! יאה!!! איזה אושר, איזה שמחה, כולם קופצים בחוץ עם משרוקיות! הלוואי והייתי יכולה ללכת לכיכר רבין, אבל זה רחוק....:( בכל אופן אני שמחה לי מפה! מה שבאמת הפריע לי (כמו לאנשים אחרים פה) זה הישראלים האלה שעושים לנו בושות בכל מקום שהם רק נמצאים! איזה מסכנים השחקנים! לאן הגענו שאחד השחקנים של הקבוצה שזכתה צריך לעמוד שעה וצעוק במיקרופון שילכו מהמגרש ויכבדו את המעמד! איזה קטעים עם פיני גרשון הזה! אהבתי! איך אומרים לו שהוא עומד לדבר עם מתן וילנאי אז הוא עושה פרצוף! גדול! וחוץ מזה, איזה טמבל האריאל שרון הזה- ``אהה הלו פיני, פיני, פיני``, ואומרים לבן אדם שלא שומעים אותו והוא מדבר ומדבר ומדבר... אני לא יודעת אם שמתם לב אז הייתה מרכזנית או משהו כזה שאמרה: ``מר ראש הממשלה לא שומעים אותך!`` ,והוא כזה: ``מה?`` והיא: ``לא שומעים אותך!``. איזה פאשלה תקשורתית. ובכלל כל הקטעים האלה שהשדרנים דחפו את האוהדים אחורה ועשו פרצופים של אנשים שממש נאבקים על חייהם... מראה קלאסי פשוט. ועם המיקרופונים! הכי כיף לראות פאשלות! חי חי חי. בקיצור- אנחנו אלופים! Israel! וווהההווו! (התלהבות איי נו!) תעשו שמח! לילו

למעלה