We are the champions, my friends

יש עדויות שהשחקנים באחת ההזדמנויות אספו אותן מבית הספר

אז כך שהטענה שהם לא ידעו שהן קטינות אינה רלוונטית יותר. אלא אם כן העו"ד יטען שהם חשבו שהן מורות בבית הספר.
יש נערות בנות 15 שהן מפותחות ונראות בנות 20 פעם הטיעון הזה "עבד" בבית המשפט. היום כבר לא. חובת ההוכחה של גיל הנערה על הבוגר. לדעתי הקריירה של השחקנים האלה הסתיימה באופן סופי.

כן, גם אני חושב שזה לא עניין של קטע פדופילי.

תראה, בחורים צעירים, עשירים... יש לפעמים שהם מרגישים ברומו של עולם.
מה גם שההורמונים גועשים ולכן עם מזי#נים כל דבר שזז. איכפת לו אם העלמה היא בת 18 או 15? כול עוד היא "זורמת"...על הז%ן של פפו. הוא יתקע אפילו איגואנה אם היא רק תכשכש מולו קצת בזנב.

כן, אני מכיר את הפוליטיקה התקינה הזאת בגרוש וחצי.

"עד שבית המשפט יחליט". אבל בינתיים יש לנו כאן בית מפשט בעייתי מאד. ובאותו בית מפשט הם כן נגעו בבנות 15 למרות שחובת ההוכחה לגיל הנכון לקיום יחסי מין עמן מוטלת על הבגיר בלבד. בטח שאצה לי הדרך. כי מועדון החברים של מכבי מנסה להנמיך להבות ולהרגיע את הרוחות ואפילו לא שמענו מהם מילת התנצלות אחת. בטח מדובר גם בפיצוי כספי כדי ליישר את ההדורים. מעניין מה היית עושה לו הבת שלך הייתה אחת מהנפגעות? ולא רק זה אלא גם כל מיני מטורפים שמסתובבים ברשת הפיצו את התמונות שלה. גם אז היית חושב שאצה לי הדרך?

מי מדבר על הרשעה?

אני מדבר על זירוז הליכים במקום דשדוש במקום. היום שמעתי בחרשות שמדובר בעוד דבר בנוסף לכל הצרות, הנערות גם הושקו באלכוהול. והרי אסור לספק משקאות למי שמתחת לגיל 18 מה אני אגיד לך? הם בבעיה.

We are the champions, my friends

גועל נפש.
מה? אין כבר יותר נשים בעולם? עד כדי כך ששחקני מכבי תל אביב הולכים לשכב עם ילדות בנות15? על פניו זה נשמע כמו עוד סיפור פדופילי עם נגיעות מופרעות. אבל מאד מוזר בעיניי שדווקא בחורים צעירים וספורטאים, חלקם מאד נאים. אשר בד"כ דוגמניות על' מוסרות אחת לשניה את מספרי הטלפון הסודיים שלהם.. דוגמניות מפנטזות עליהם כבעלים לעתיד. והנה דווקא הם "יפנו" לפתע להתעסק עם ילדות קטנות.? משהו לא מסתדר לי כאן. השחקנים טוענים שנאמר להם שהן בנות 18 או כמעט 18 אבל לדעתי זה לא העניין. אולי קמפיין ה MeeToo גרם להם להיבהל ולהפסיק להתעסק עם נשים בגירות. יש לי חבר שהבן הצעיר שלו ילד נורמטיבי שעובד בחברת הייטק. בערב שישי אחד יצא לבלות במועדון ריקודים בתל אביב. הוא הזמין למישהי משקה כלשהו ואחרי 5 דקות הוא מצא את עצמו עם המכנסיים מופשלים למטה כשרגליה מונפות אל על (כנראה בגלל הצפיפות בין הקירות של השירותים) אחרי זה הוא ניגב את המשמו שלו עם החולצה שלה (כי החוטיני היה רטוב מדי) והלך הביתה לישון.
אלא מאי.. הגברת כבר למחרת בבוקר החלה להציק לו עם הודעות אסמס בסיגנון:"מה? קיבלת את הזיון שלך ונעלמת"? בהתחלה הוא התעלם ולא ענה. אבל כשאסמסים רק הלכו וגברו עד שנמאס, הוא שלח לה אסמס חזרה:"היה מה שהיה, היי שלום ולא להתראות, גם ריח הגוף שלך לא משהו".
היא מיד הלכה למשטרה וסיפרה שהוא אנס אותה. עכשיו לך תוכיח (בחקירות המשטרה) שאין לך אחות. לדעתי קמפיין הMeeToo רק גרם לאנשים להתחרפן וכל ה"חכמולוגיות" פשוט ירו לעצמן ברגל. אני בכוונה לא אומר שהן ירו בנגמ"ש, כי אני בספק רב אם הן שירתו בכלל בצהל.

שחר 6761

New member
למיטב זכרוני ע"פ החוק הקיים אסור לנערה מתחת לגיל 16
לקיים יחסי מין מלאים בכלל וגבר אשר יקיים איתה יחסי מין יכול להיות מאושם בעבירת "בעילה אסורה בהסכמה". לעניות דעתי , אם יאשימו אותם בעבירה הנ"ל יש להאשים גם את כל אלו אשר בעלו אותן בעבר ויש לי תחושה כי מדובר ברשימה לא קצרה

באופן כללי אומר כי זה מה שבד"כ קורה עם עודף ליברליות ונאורות......נערות בית ספר אשר מתעקשות להגיע ללימודים עם מכנסוני "דפוק אותי" אשר מבליטות הכל , או עוטות על עצמן בקיני דמוי חוטיני אשר מסתיר טפח ומגלה טפחיים.

שיהיה ברור , לי אין בעיה עם זה , אני פשוט מסביר לילדיי שיש נשים לקשר רציני ויש נשים לקשר קליל....זה הכל.

בהחלט יתכן כי הקטינות שיקרו בנוגע לגילן.

אתה בהחלט צודק. מה גם שכולם שם רווים באלכוהול.

אני בעצמי ובאופן אישי...גם הייתי נופל. אוהווו ועוד איך הייתי נופל.
בעיקר כשאני רואה את האחוריים הוורדרדים האלה.

טוב, זה רק מראה כמה שאתה אדם הגון וישר. אבל אתה יודע...

לא כולם כמוך. אגב, גם אני לא.
אבל לא גיל 15.. זה מוגזם. עוד לא קוראים לי ג'פרי אפשטיין. אך אני בהחלט מעדיף אותן צעירות.
35 ~ 40 זה הגיל שמדבר אלי.

זה בסדר גמור.

למה לא.? בכייף. יש לי חבר בגילי. הוא יוצא עם מישהי מבית גיל הזהב. בת 70 ומשהו. שניהם מאושרים עד השמים.

למעלה