WE ARE BACK !!!!!!!!!!!!!!!!!

elad fa

New member
WE ARE BACK !!!!!!!!!!!!!!!!!

הבהרה קטנה בבקשה...‬ buhi היחיד 17/11/08 16:58 • ‫ואללללללללה בוחי אני צריך למנות אותך כאיש ‬ elad fa ☼ 18/11/08 17:32 הדוברות של הקבוצה. אני אדאג לנבל את הפה, אתה תנקה את כל הזבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. איזה חמוד. טוב די, רצינות קצת ופורמליות (כל השורות הקודומות זה שאריות של המורפיום בגוף שלי) חלק נוסף עוד 'פילחתי' אתמול בערב ממחלקה ליד, העברנו ככמה ח'ברה בקבוצה ערב חבל על הזמן. תודה לכולם. מי שחשב להוריד אותנו סתם כך, יצטרך קצת יותר ממכונית מזדה כנראה.(אלפרון לא יודע להתבטא כמוני) הראש עדיין כואב. אני מרגיש בדיוק כמו הנקוק, אחרי שהוא עצר את הרכבת עם המצח (ועם הרבה אלכוהול בדם). אבל עכשיו יש שיקום ארוך של לפחות חודש ימים...נעבור גם את זה. שוב - תודה רבה לכולם על כל האיחולים, הברכות והביקורים. קבוצת מומנטום - אתם יחידים במינכם וזה לא קשור אליי !!!!!!!!!!!!!! וזהו, נכנסתי עכשיו למרוץ חדש מול מרטינה... מי משתקם מהר יותר ותאמינו לי זה לא עומד להיות קל. (למרות שיש לי פור גדול עליה) זהו סעו ברכב בזהירות ורכבו בזהירות ובכבישים בטוחים. ביי אלעד (עדיין מאושפז...פרצתי לחדר רופאים ויש כאן אינטרנט.......שששששששששששששששש !!!)

elad fa

New member
ואללה לאן הגענו

אני מעדיף אינטרנט על מורפיום.......... ד"ש לכולם מאנה

leibov

New member
החלמה מהירה עם סבלנות

קורא פסיבי של הארותיך והעירותיך בפורומים השונים ולומד. הרבה בריאות

ItsikH

Member
../images/Emo45.gifהחלמה מהירה לשניכם../images/Emo193.gif אתה נראה לי כבר בסדר גמור ../images/Emo190.gif

elad fa

New member
רגע רצינות - מחר 8:30 עם ניב רסקין בגלי צה"ל

אשתדל לדבר בכמה שיותר פרומליות....פחות פורמליות כנסו אלינו לקומונה במומנטום על התאונה. לילה טוב צריך לקחת כדור אדום

shukix

New member
כמה טוב, אלעד עשית לי את היום!!!!

כבר שבוע, כל בוקר שאני עובר ליד גינתון אני חושב על שניכם. אני מאוד מקווה שמרטינה בסדר כי משמועות אני מבין שזה לא יהיה קל. אצל מרטינה זכורים לי שני מקרים: בימי מומנטום+כספי המתוקים: מרטינה ב 45 קמ"ש + סלטה באויר קמה מנערת אבק וממשיכה להסתער על העליה להראל.. החזרה המהירה שלה אחרי ההתרסקות והפציעה הקשה בחו"ל ואם נעשה אקסטרפולציה היא תחזור גם עכשיו מהר מהצפוי. לך תנוח ותהנה מהפגרה עדיף מאשר הטריאטלונים והמשחים בים-התיכון שאתה רגיל לעשות בתקופה זו...

שמח שאתה עוד חי...

המילה אוטו-סטרדה פירושה כביש למכוניות. אם אין כביש (לא מהיר) פחות עמוס עדיף לפרוש...

אחרי כ"כ הרבה ק"מ בכבישי ישראל

זה שאני חי ממש מזל כי היו מאות רגעים של כמעט

zentner1

New member
../images/Emo152.gif:חי ובועט,תשאלו את ניב רסקין../images/Emo8.gif........

במושג "מחלה"לגבי אופניים הוא ימחוק מהלקסיקון

למעלה