We all had that moment

Penny s

New member
We all had that moment

That special day or event that made us discover Alan and fancy him. The first time I´ve noticed the unique qualities of Mr. Rickman was years ago, when I watched Robin Hood PoT and there he was - charming as ever in his tights - the Sheriff of Nottingham. I really wanted Maid Marian to notice him too, but she didn´t, that foolish sod, fell in love with that phoney Robin Hood whereas my poor villain Sheriff got stabbed in the heart and died
Then I saw him again, my lovely wicked villain, and this time he tried to graciously bomb a building, but no, of course we mustn´t let him have his way! so we send Bruce Willis to prevent him from doing so and to top all this - Alan gets thrown off the building
By that time I was only feeling sorry for him, but it´s hard to fall in love with a villain, graceful as he may be, if he keeps dying on you like that But then it happened - that great even that changed me for good: Alan danced the tango with Sharleen of Texas, and his video clip character was the most lovable and adorable that I´ve ever seen - that´s when I knew - I will love this man forever
or at least pretend he loves me back
So how was it for you?

מלאכית16

New member
אוווו......../images/Emo110.gif

אני ראיתי אותו לראשונה בדוגמה
*מזילה ריר* ואיך שהוא הכניס את בתאני להריון....והצינות שבקולו.....והיופי....ואז ראיתי דוגמה שוב..וגם ביררתי מה שמו...והתאהבתי....הוא כל כך מושלם בדוגמה....הסמכויות...ומלאכים בכלל....אני כל כך אוהבת מלאכים...*נמסה* ואז ראיתי שוב דוגמה.....ושוב...ושוב....ולמדתי את השורות שלו בע"פ....וראיתי שוב....ולמדתי את התנועות שלו בע"פ....וראיתי דוגמה שוב.....ושוב...ואז הארי פוטר נכנס איפה שהוא באמצע....והתאהבתי מחדש....הוא כל כך הסנייפ שדימיינתי....פשוט ככה...ואז שוב דוגמה, ושוב דוגמה, ושוב דוגמה, ואז על תבונה ורגישות, ואז יצא הדיוידי של הארי פוטר וחרשתי גם עליו משהו כמו שש או שבע פעמים.....ושוב דוגמה....ואז הצילו, אני דג, והקליפ של טקסס ועד שהחיים יפרידו בינינו, וראש בראש גם ראיתי כמה פעמים טובות....ובמקביל לכל אלו עדיין ראיתי דוגמה...וא דארק הארבור....ואז הסרט השני של הארי פוטר....בקיצוק הגעתי ל13 פעמים בהן צפיתי בדוגמה באובססיביות וניתחתי את הסרט עד לפרט הכי הקטן שבו... בקיצור הבנתן את הפואנטה....דוגמה היה הסרט הראשון שבו ראיתי את המושלם והתאהבתי ממבט ראשון......
*נמסה* |שלולית|.... יותר מידי נקודות בהודעה אחת.....אחחחחחח...זה כישרון שלי....

PureBlood1

New member
בהחלט דוגמה!!!!!!!!!!!

מודה להורי היקרים שהתחברו ליס!!!!!! כי אחרת לא הייתי מגלה את אלן החתיך. ואח"כ חברה שלי אמרה שהיא הקליטה סרט מהמם ושאני חייבת לראות אותו!!! כמובן שזה היה רובין הוד נסיך הגנבים!!!! ומאז הכל התדרדר למאות מגבייטים במחשב הכוללים תמונות, קטעי וידאו ועוד.

מלאכית16

New member
In Damend.....והוא ../images/Emo110.gif

קליפ די ישן.....הייתי מציעה לך לחפש אותו באיימיש או בקאזה אבל אסור לי כי אני מנהלת בפורומים בתפוז.....

מלאכית16

New member
אוהבים אותך נטי!!! ../images/Emo110.gif

אני ראיתי את דוגמה 13 פעמים....מקווה שהפע הבאה תהיה אתכן..... אני התאהבתי בו גם ממבט ראשון...וגם אני התאהבתי בדוגמה!!!

מלאכית16

New member
גם אני בהתחלה לא ידעתי ../images/Emo110.gif

שזה הוא..ואני חשבתי לעצמי- "למה הזקן הזה מופיע פה?" סליחו לי ואל תסקלו אותי!!! אני לא הכרתי את מה שמסתתר מתחת......וגם לא ראיתי את היופי הגלום בו....... *מסתתר מאחורי שיח*

Minerva

New member
הארי פוטר אנד ד´ה פילוסופרס´ סטון.

בעצם ראיתי תמונות של כבר קודם...
בדיוק סנייפ שדמיינתי... אבל בדיוק.

למעלה