לא): אני היחידה שלומדת תולדות פה?
A Annabel Lee Fairy New member 6/6/06 #13 מסתבר שכן.../images/Emo54.gif ספרי לי, אם ונוס היא לא אפרודיטה, מה היא?
C crysania New member 6/6/06 #14 ונוס היא כן אפרודיטה. זה אכן נכון. אבל היא לא רק.. ונוס זה השם לנשיות וליופי נשי! לדוגמה הפסל הפרהיסטורי שמתאר את היופי המושלם של אשה פרהיסטורית הוא "ונוס מוילנדורף"... תולדות שולט!
ונוס היא כן אפרודיטה. זה אכן נכון. אבל היא לא רק.. ונוס זה השם לנשיות וליופי נשי! לדוגמה הפסל הפרהיסטורי שמתאר את היופי המושלם של אשה פרהיסטורית הוא "ונוס מוילנדורף"... תולדות שולט!
A Annabel Lee Fairy New member 6/6/06 #9 מאיפה כל זה, צופן דה-וינצ'י?../images/Emo54.gif אני רק מקווה שאת מודעת לעובדה שהרבה ממה שכתוב שם לא נכון. [אני לא אומרת שמה שאת כתבת לא נכון, אני אומרת שתזהרי עם מה שאת כותבת שבא משם.]
מאיפה כל זה, צופן דה-וינצ'י?../images/Emo54.gif אני רק מקווה שאת מודעת לעובדה שהרבה ממה שכתוב שם לא נכון. [אני לא אומרת שמה שאת כתבת לא נכון, אני אומרת שתזהרי עם מה שאת כותבת שבא משם.]
C crysania New member 6/6/06 #11 אני יודעת מה נכון שם ומה לא. ולא): זה לא מצופן דה וינצ'י... (כולם שואלים אותי) אני לומדת תולדות בצורה מורחבת... ואני גם יודעת כי אני מתעניינת בדברים האלה^^
אני יודעת מה נכון שם ומה לא. ולא): זה לא מצופן דה וינצ'י... (כולם שואלים אותי) אני לומדת תולדות בצורה מורחבת... ואני גם יודעת כי אני מתעניינת בדברים האלה^^
R RoCKeR121 New member 10/6/06 #27 משהו שלא כולם יודעים על המספר המספר של השטן ה999 ולא 666 בגלל שזה שראה את השטן נולד בחלום ראה את הסמל הפוך וזה מאיזשהי אנציקלופדיה של מפלצות או משהו דומה ברוסית וידידה שלי סיפרה לי
משהו שלא כולם יודעים על המספר המספר של השטן ה999 ולא 666 בגלל שזה שראה את השטן נולד בחלום ראה את הסמל הפוך וזה מאיזשהי אנציקלופדיה של מפלצות או משהו דומה ברוסית וידידה שלי סיפרה לי
C crysania New member 13/6/06 #33 למה? חמודי^^ ולבן השני שלי אני אקרא BURK VLAD BLADE ולבת שלי אני אקרא MINA DANGER חחח. וזה לא בגלל רומ"הד זה בגלל הערפדית. וככה היא תוכל לאמר שהשם השני שלה הוא סכנה. ^^ טוב, אולי קצת העתקתי מבילי ג'ו...
למה? חמודי^^ ולבן השני שלי אני אקרא BURK VLAD BLADE ולבת שלי אני אקרא MINA DANGER חחח. וזה לא בגלל רומ"הד זה בגלל הערפדית. וככה היא תוכל לאמר שהשם השני שלה הוא סכנה. ^^ טוב, אולי קצת העתקתי מבילי ג'ו...
T The Snow fox New member 13/6/06 #34 וואו. לא נעים לי להגיד לך, אבל../images/Emo63.gif את ממש מעצבנת.