We all going to die!

Wing Chan

New member
WTF? אבל כתבתי הודעה !@ ;[

מערכת פורומים זנותית. מה שכתבתי: הוא מדבר על התאריך - 6.6.06...יעני 666 חחח...שטן, בלאגנים, המלחמה הסופית, גוג ומגוג, אור וחושך סוגרים עניין, רגנארוק, גן עדן וגהנום מסדרים את העיניין ביניהם אחת ולתמיד, וכ'ו וכ'ו.
טוב, אם תראו 4 פרשי אפוקליפסה במקרה תגידו להם שאני כבר תפוס היום כי אני צריך ללמוד היסטוריה לבגרות, אבל מחרתיים אני פנוי.

RoCKeR121

New member
אוי...רגנרוק זה פשוט שולט

בעיקר שבאייג' אוף מיטולוג'י יכולת להטיל את זה כקסם וכל הפועלים שלך היו הופכים ללוחמי רגנרוק מטורפים

coockiemonster

New member
אתה מכיר את המיתולוגיה עליו?

האל הזה פשוט החליף את הדור הראשון של האלים [שהיו נחמדים וטובי לב,יחסית לפחות] באלים חארות לאלה.אבל היצורים של הם לא משהו,עד כמה שאני זוכר,וחוץ מזה אצלצ העם הזה מאנה עולה טון משאבים כי צריך להכין צבא ולהילחם... עזוב, המצרים והיוונים שולטים!!!

RoCKeR121

New member
היוונים הרבה יותר טובים והמשחק דיי

לא מאוזן...אבל אני הכי אוהב את הnorse כי הם מגניבים..

coockiemonster

New member
עניין של טעם...

אם אתה אוהב לתקוף מאלינתאלפים פעמים את היריב אז כן הם סבבה. אבל אם אתה אוהב לבנות כוח עצום ולגמור אותם [או עליהם] בגל אחד אז המצרים הם הבחירה... אני אישית אוהב את היש שועל עם שני הסכינים ואת האיש ציפור...

Guybrush Marley

New member
נא לדייק

בחיים שלי לא שיחקתי במשחק הזה, ואני זוכר רק את העטיפה שלו מהחנויות, אבל אני מניח שה"איש שועל" שדיברת עליו הוא אחד מהאלים אנוביס או סת (למרות שסת הוא לא בדיוק שועל, אבל גם מצד שני גם אנוביס הוא אנוביס). בקשר ל"איש ציפור" בטח דיברת על רע (אם הוא חזק במיוחד במשחק זה מבסס את ההשערה שלי). מצד שני זה יכול להיות גם תחות, אבל זה פחות הגיוני למשחק אסטרטגיה, כי תחות היה אל הסופרים.

crysania

New member
אוי מצרים../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אוי בסטט^^ ואנוביס זה סוג של כלב מיצרי
אל התן הוא הור/חור... זה הבן של רע. הוא זה שמוביל את הקא אל אוסיריס (אל השאול) כדי שהקא תתפלל אליו ותתחיל את חיי הנצח שלה אחרי המוות^^ אני אפילו יכולה לספר לכם איך איפה למה ומתי.. וכעקרון את כל התהליך

Guybrush Marley

New member
אנוביס הוא אל שמוצג כאדם בעל ראש תן

ובגלל זה נראה לי שנכון להגדיר אותו כתן. לגבי חור (או הורוס) אני יודע שהוא קשור איכשהו לשמיים, אבל לא יותר מזה.

crysania

New member
אני אהרוג אתכם!!!!!!!!!!!

וכן
זה איום
666 זה המספר של ונוס.. לא אפרודיטה אלא ונוס. פנטגרם זה הסמל של הרמוניה ושל ונוס...! וונוס זה סמל הנשיות והיופי הנשי של תקופות שונות. הכנסייה הנוצרית הפכה את זה לשטן כדי להשקיט את עניין האילילים (למרות שזה לא אפרודיטה! אוי אוי... תולדות האומנות) ובשביל להשפיל את האשה... וזה יום נהדר לחתונות. זה יום שמביא מזל. אף אחד לא עומד למות.

כן.../images/Emo54.gif

הרומאים העתיקו את כל האלים מהיוונים, אבל שינו להם את השמות.

למעלה