We´re Off To See The Wizards ביקורת

Gal-Mo0D

New member
We´re Off To See The Wizards ביקורת

וואו. אחד הפרקים היותר טובים של מכושפות. זוכרים את The Fifth Halliwheel ? אחרי שתראו את זה לא תזכרו (למרות ש Charmed and Dangerous הכי טוב). הפרק עמוס באפקטים (לפיבי יש כוח חדש! וסם, צדקת, זה מהילד שלה לפי מה שהבנתי...), פיבי רעה והאפקטים מעולים. האחיות מגלות שקול הוא המקור! איך ? בגלל שקול מתחיל להשתלט על הגוף של המקור (בגלל שהוא שמע שפיבי בהריון), כוחות הרשע של קול שעצרו את פיבי מלקבל חיזיון נחלשו, ופיבי רואה חיזיון של כל הדברים הרעים שקול עשה כהמקור. פיבי גם הורגת (עם כוח האש שלה) את המזכירה המעצבנת של קול, ג´ולי! האחיות משיגות את הגרימויר (ספר הצללים הרע) בדרך לא דרך (קרב גדול בעולם התחתון בו פיבי מגלה את הכוח שלה, פייפר נותנת נגחה למישהו ופייג´ עושה אורבינג לספר לתוך שק) ומנסות להשמיד אותו, אבל ללא הצלחה. ברגע שהן מדברות עם פיבי אחרי החיזיון, המכשף הטוב שעזר להן מתגלה כמכשף רע שגנב את הספר כדי לההפך למקור הבא ולהחיות את בני עמו ההרוגים. מתוסבכים ? תראו את הפרק. שווה ביותר!

Paige

New member
באמת וואו...

נשמע ממש ממש טוב!!! וסוף סןף הרגו את ג´ולי ;) הדר שמחה!! D:

Gal-Mo0D

New member
פירוט

פייפר ופייג´ במעלית בדרך לספר לפיבי שקול שד (אחרי מאורעות Bite Me) ופיבי בדירה מספרת להן שהיא בהריון לפני שהן אומרות משהו. קול בינתיים, מתכנן את העלתו לכתר בעולם התחתון כשמכשף (זוכרים את סניידר מבאפי ? זה הוא!) מרגל אחריהם וכמעט משיג את הספר אבל נתפס ומצליח לברוח. האחיות לא מספרות לפיבי על חשדותיהן ופונות לבית, שם הן מספרות לליאו שפיבי בהריון ושקול שד, פתאום המכשף מופיע ומבקש עזרה, אחריו מגיע שד שהורג את המכשף ופייפר הורגת את השד. המכשף מופיע מחדש ומספר להן שהמכשף השני היה אשליה. האחיות מדברות איתו והוא מעצבן אותן מאוד ומסביר להן שהמקור לא מת אלא נולד מחדש ויש הכתרה הלילה והן מוכרחות להשיג את הגרימויר (ספר הצללים הרע!) כדי לעצור את זה. פייג´ הולכת אל פיבי ומספרת לה שקול שד, פיבי נעלבת ומסרבת לעזור לכוח השלוש במשימה הזאת. פייג´ חוזרת הבייתה ומספרת לפייפר שפיבי כועסת, פייפר מובילה אותה למטבח שהוא אשליה של העולם התחתון כדי שיוכלו להתאמן, הן מתכננות הכל ופיבי נכנסת למטבח ובועטת בשד-דמיוני ומבטלת את האשליה. המכשף מתעצבן ופיבי אומרת שהיא אולי כועסת אבל היא לא נוטשת את כוח השלוש והיא בוטחת בקול (פיבי אומרת לקול שהיא בהריון והוא מאוד שמח וקול האמיתי מתחיל לעלות לפני השטח). המכשף מופיע בעולם התחתון ומסיח את דעתם של השומרים ומחסל אותם עם אשליה. האחיות מופיעות, קול נעלם לפני שהן רואות אותו ויש קרב מדהים ופיבי יורה אש על שד כדי להציל את פייג´, האחיות משתמשות בכוחות של פייג´ כדי להשיג את הגרימויר בלי לגעת בו ועולות למעלה עם המכשף. פיבי, המומה ממה שקרה הולכת אליה הבייתה. האחיות מנסות להשמיד את הספר ללא הצלחה. פיבי בדירה עם קול מדברת איתו ומספרת על כוחה החדש כשפתאום היא מקבלת חיזיון בו היא רואה כל מה שקול עשה, היא רצה מהדירה אל האחיות שלה, כשפיבי נכנסת הן משאירות את המכשף בסלון ומדברות איתה, היא מספרת להן שהוא שד, ליאו מגיע ואומר שיכול להיות שהמכשף רשע. האחיות מגלות שהמכשף שם אשליה שלו והוא גנב את הספר כדי לההפך למקור. הן הולכות לבית של פיבי כדי לדבר עם קול. האחיות וליאו הולכות לדירה ומחפשות את קול, ג´ולי מגיעה ופיבי שורפת אותה למוות, ליאו אומר שלהבות זה כוח שד שדים חזקים ופיבי נשאבת ע"י הרואה בעתיד אל העולם התחתון שם היא משכנעת אותה לעבור לצד הרשע (בעזרת התינוק). בעולם התחתון המכשף מגיע ונלחם עם קול, קול מבין שפיבי עלתה עליו ומסכים לוותר על כוחותיו בשביל המכשף, הוא הולך איתו לדירה שלו ושל פיבי. הכישוף מתחיל לעבוד ופיבי והרואה בעתיד מגיעות, פיבי הורגת את המכשף באמצע וקול נשאר המקור. האחיות מגיעות לדירה אחרי שהן איתרו את פיבי ומגלות שפיבי ערקה לצד השני והיא נעלמת עם קול. פייפר כועסת על הרואה בעתיד ומנסה לחסל אותה אבל הרואה אומרת לה שרק כוח השלוש יכול לחסלה. פיבי וקול מוכתרים כמלך ומלכת העולם התחתון. יפה, הא?

Gal-Mo0D

New member
השקעתי כל כך הרבה בהודעה הזו

שהיא חייבת להיות מוקפצת!

Woogyman

New member
*חונק את גל*

אני מנסה להימנע מספויילרים ואתה משאיר כאן כאלה הודעות! אם אני בסוף קורא את ההודעה, תתכונן לספוג את התוצאות!

Woogyman

New member
לא, אני עושה מרתון

ראיתי את כל הפרקים עד פרק 17 ומאז לא ראיתי יותר. אני מחכה לסוף העונה ואז אני רואה הכל ביחד.

למעלה