way of the brother

conceptim

New member
way of the brother

~ ~ ~ דרך האח ~ ~ ~ מבוא: היום יום של ילדים המאובחנים כ –PDD קשה ומתסכל. המטרה: שיפור איכות חייהם של ילדים ונוער המאובחנים כאוטסטיים, ע"י סיפוק "איים של שמחה והצלחה". הדרך: חונכות בתפיסה הוליסטית, המבוססת על הידיעה כי צמיחה יכולה לנבוע ממקום של שמחה. דרך זו היא בנוסף לשיטות המקובלות, וכוללת הפעלות מתחומים שונים ( ציור, צילום, פיסול, תנועה, מוזיקה), התלויות בגיל, תחומי עיניין, ורצון של האדם. האמונה שלי: לאפשר הפעלות שאדם אוהב לעשות, על מנת לעודד בחירה חופשית. כך גם יושגו: תקשורת בינ-אישית, חיוך ותקוה. אני, אבישי פינקלשטיין, אח לאלעד מציע חונכות מנסיון אישי וידע מצטבר. לפרטים: [email protected]

conceptim

New member
way of the brother

שלום לכולם! ברצוני להציע שירות לכם ולבני משפחתכם. ~ ~ ~ דרך האח ~ ~ ~ מבוא: היום יום של ילדים המאובחנים כ –PDD קשה ומתסכל. המטרה: שיפור איכות חייהם של ילדים ונוער המאובחנים כאוטסטיים, ע"י סיפוק "איים של שמחה והצלחה". הדרך: חונכות בתפיסה הוליסטית, המבוססת על הידיעה כי צמיחה יכולה לנבוע ממקום של שמחה. דרך זו היא בנוסף לשיטות המקובלות, וכוללת הפעלות מתחומים שונים ( ציור, צילום, פיסול, תנועה, מוזיקה), התלויות בגיל, תחומי עיניין, ורצון של האדם. האמונה שלי: לאפשר הפעלות שאדם אוהב לעשות, על מנת לעודד בחירה חופשית. כך גם יושגו: תקשורת בינ-אישית, חיוך ותקוה. אני, אבישי, אח לאלעד מציע חונכות מנסיון אישי וידע מצטבר. לפרטים: [email protected]

conceptim

New member
לכל מי ששאל

הי! לכל מי ששאל: אני מתגורר בת"א ומספק שירותי חונכות בביתו של האדם.

conceptim

New member
בת"א

הי! אני מתגורר בת"א ולשיטתי - אני מגיע לבית ועובד עימו / עימה שם. (בינתיים, רק באיזור ת"א והמרכז).

למעלה