WAts up with the forum? Is it dead

AeroTom

New member
I would say...

Nice topic we have here...

Bad Girl 15

New member
I don't wanna say boring.....

ppl need to help the forum to be alive again.... what about the tournament that is beeing planed?...is it gonna be at the next days?

AeroTom

New member
Alive again?? We were never dead!!

וטורניר השירים יגיע בקרוב אחרי שתיבחר שיטת הטורניר ואירגון המשחקים של הוועדה המארגנת...

aerophoebe

New member
אני שמחה שאתם פה!!

מתי בידיוק אירוסמית' יוצאים לחופשה?ומתי הם חוזרים? אניט מקווה שבעוד שנה אני לא יצתרך לטוס אליהם, והם יבואו לארצנו הקטנטונת...(אם היא עדיין תהייה, אבל זה סיפור אחר...).

AeroTom

New member
אחרי ה-8 באוגוסט...

בעיקרון הם היו אמורים כבר עכשיו להיות בשנת החופש שאמרו שיקחו אבל הם הוסיפו את 2 ההופעות עוד ביפן בפסטיבל רוק ב-24 וה-25 ועוד העבירו את הופעת האטלנטיק סיטי מיוני ל-8 באוגוסט שאחריה רק כנראה הם יצאו לחופשה... מתי יחזרו? להופיע זה ממש לא ידוע.אולי קיץ 2005 (כמו שאני מקווה) אם ישוחרר איזה אוסף או משהו כזה שיעשו סביבו איזה סיבוב הופעות אבל נשמע יותר הגיוני שאחרי 2005... כמוןב שאנחנו מקווים שיהיה לפחות עוד סיבוב הופעות גדול אחד ושיהיה כמה שיותר מהר. וחוץ מזה מקווים גם לשמוע הרבה על הלהקה בשנת החופש שלהם ואולי גם ייצא איזה משהו במהלך 2005 כמו אוסף או לייב או משהו בסגנון. (וכמובן ה-DVD של Making of bobo שכ"כ מחכים לו...)

למעלה