wassup party people???!!!

• פותח הנושא zbo
  • פורסם בתאריך

zbo

New member
wassup party people???!!!

9
ים על הפרק של היום...
לפי דעתי הסמדר הזאת היא גוצה-מסריחה-ומגעילה-שהיום-הייתה-בערך-הפעם-השניה-שהיא-לבשה-צבע-אחר-משחור-דום-וגם-זה-היה-בז´-זהיא-כבר-לבשה-זייפנית-ו+-ו+(ועוד ועוד)
אבנר הוא קרפיון שמתיימר להפוך לגפילטע (איך שלא כותבים) פיש רואים לפי הסנפיר הענקי שלו...
אלכס מה זה מניאק..!!
הגעתי למסקנה שורדה בסדר היא לא כזאת רעה...אז היא בגדה בבעלה ביג דיל גם דורון המושלם עזה את זה וגם להרבה אנשים יש מעידות...
מיכאל ישר כמו סרגל...
לאתי יש בור בסנטר...
ספיר הזאת אןף היא כזאת ....................ספיר..
איפה גלית/יותם (עדיף שלא יראו אותם!!)
השוטר ממש מעצבן.. bo

swirrrly

New member
תדעה תגובות יצאו המחולות:

נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון-נכון
אוקי... מה הכוונה שלך? נכון יש לו מבטא מעצבן ויש לו שקיות במקום עיניים, שמתם לב??
אמממ... לא יודעת אם מניאק בקשר לזה שהוא לא נותן למיכאל לעבוד. כאילו, מיכאל במילא יכול להסכים לקבל כסף מדורון, אז להתלונן על זה שאלכס מפטר אותו נשמע כבר ממש ילדותי. יעני הוא רוצה את הכסף אבל רק בדרך שהוא רוצה. חוץ מזה מה לעשות שאלכס הוא איש-עסקים?
לבגוד זה כן ביג דיל, זה כזה אדיוטי, מה עדיף הנאה חולפת, או פגיעה עמוקה בבן-זוגך?
אכן כן כן.
תגיד משהו שאנחנו לא יודעים..
אכן כן. אם אין ספיר לה? - שופינג לה. נכון גם שהיא נראית רוסייה?
אני דוקא רוצה לראות את יותם אני די מעריכה את השחקן בגלל שהוא נראה בכלל טוב, ולפי דעתי עולה על כל השאר הבנים ביופי החמוד שלו.
למה השוטר מעצבן? אני דוקא חושבת שיש לו דמות מגניבה, ושהשחקן עצמו הוא טוב כזה. טוב, אני מניחה שזה קל לשחק דמות קשוחה... שיר
י

למעלה