WASSSSSAP NIGAZ?

Master Rhymes

New member
WASSSSSAP NIGAZ?

אוקיי אני חדש פה וסתם בא לי לפרסםפה שתי פריסטיילים שלי האמת די פלצניים אבל תתכבדו......... meybe not a nigga but still with a mic ride on girls like I ride on a bike דבוק לראפ כמו סופרמן לטייטס תמיד הכי חם גם בחורף גם בקיץ עם המילים מנקב חורים ממש כמו במסננת אל תתקרב יותר מידי הקרינה שלי מסוכנת כן זה לא צחוק החום שנפלט לי מהגוף מבלבל ומסחרר לך ת´ראש כמו כישוף נכנס לתודעה אחר כך אף אחד לא ישכח בלי בעיות עושה לאורנה דץ גם "מהפך" אם חרוזים היו נשק יש לי ארטילריה כבדה ואם מילים היו תרופות אז אני מעבדה שולט על המיקרופון כמו מארדונה על כדור גם באנגלית יורק כמו מים לא צריך שיעור תיגבור ישראלי עצבני להתעסק איתי אסור מתחמם כל כך מהר כאילו שאני תנור לא יכול להפסיק לכתוב אני לכוד אני מכור כבר לא מנסה להיגמל אני אבוד וזה ברור הנה אני מתחיל מתפרץ כמו וולקנו מפיל ת´קהל מהרגליים כמו אלי ומריאנו מתישב על הפולאו כאילו הוא כיסא המוטו שלי לעולם לא תצליח עד שלא תנסה יורק כל כך הרבה עושה פה שיטפון מעביר יותר מילים מחוטים של טלפון עלי אי אפשר לעבוד קורא אותך כמו ספר פתוח השפתים זזות מעט מילים יותר מידי רוח נתפסת נלכדת כמו בכורי עכביש נדרסת נמעכת כמו חתול דרוס על כביש זורם כל כך מהר אתה עדיין עוקב ? מילים יותר גבוהות ממיקל ג´ורדן עם עקב מילים כל כך גבוהות שלא יעזור לך סולם מילים מפוצצות כמו הסקאדים של סאדאם יורה אותן כל כך חזק כאילו הם קאסם 3 לא יוצא כבר לעולם נתקע לך בראש את המילים האלה לא תמצא באבן שושן כותב כל כך מהר שיוצא מהמקלדת עשן עם יכולת מילולית שאת כל המתחרים היא משפילה יורק בכמויות כאילו בתיקרה יש נזילה

תגובה :

אהבתי מאוד מאוד את הדימויים, אבל כמו שכבר אמרתי אני לא ממש אוהבת אגו טריפ. יש לי הרגשה שאתה יכול למצוא נושא טוב, ולכתוב משהו טוב גם בלי אגו טריפ. ושוב, ממש אהבתי את הדימויים

omritoto

New member
אחי אתה צריך להעיר את האנשים פה!

תעשה משהו אקטואלי ושיש עליו ויכוח בצורה קיצונית ואז אנשים יגיבו אך תזהר הם שמלנים אחולשרמוטה פה! סתם חברים!

MooN aka asdfgh

New member
../images/Emo6.gif

טיפים לכותב המתחיל: א. אל תזכיר בשום פנים ואופן את הצמח "במבוק"! ב. אם אתה רואה בדיחות של משתמש ששמו 2pac4ever אל תלעג לו... תבין את מצוקתו! ג. אם אתה לא אוהב את נעעעעעעעעלי וג´עעעעעה רול ומכור למותגים הזהר מהמשתמשת rotem Y! ד. אם אתה רואה את המשתמשים "עסק שחור" או "DJ$upreme" תן להם את הכבוד המגיע להם! ה. אם אתה אואה את המשתמש Psycho MC הזהר- המשתמש הוא אנציקלופדיה מהלכת בכל מה שנוגע לאמינם ועלול להציף אותך במידע אם רק תזכיר את שמו. ו. רוב האנשים פה באמת סמולענים, אבל זה טוב כי בלי הריבים האלה היה פה די יבש... (
) ז. זה כיף... אם אתם רוצים תמשיכו...

RiRo

New member
שכחת!

ח: אם אתה רואה אחד בשם RIRO אז הוא חוקר ראפ חבל לך על הזמן ט: אם אתה חמום מוח תאמר היי שי אתה חוקר ראפ אני יודע איפה אתה גר וזהו pz

ו...

י: אם אתה ממש מכוער אבל בטירוף ואתה מדבר אל אנשים ועושה מעצמך בדיחה בקניון אז זה בפצצות כ:לעשות סשן פיקניק ברייקדאנס זה הההההדבר זה טווווווב

אה ושכחתי

ל: במידה ואתה מעריץ בצורה פאגאלחית אחד מהליונז , אז זה סבבה מ: ואם אתה אוהב לספר לאנשים שאתה ראית נזירים סינים שעומדים על האצבעות שבע שנים , זה כאילו ממש אחלה

hermoni

New member
יש!!!!

מכות בג´י:) שנים חיכיתי לזה:) יאללה עושים קבוצות: מי עם שי ומי עם גלר?

GISmo

New member
פריסטייל נחמד בשביל היפ הופר חדש ו-

אל תדאג אתה לא היחיד שחדש בפורום וזה גם לא משנה כי אני יחסית חדש בפורום (קצת לפני חופשת הקיץ) אבל אני מכור להיפ הופ כבר כמה שנים טובות מה שאני מציע לך זה לשמוע הרבה דברים שונים ולא מוכרים בקהל ולא רק סאבלימינל ושירי מסיבות למיניהם כך גם תהנה יותר מהיפ הופ ותלמד עליו הרבה וזהו...

B-BALL

New member
שכחתם עוד משהו קטנטן

תשתדל לא לרשום הודעות מפגרות מדי, כי יש אחד B-BALL שיקטול אותך מפה ועד הודעה חדשה, עד זוב דם ממש, ויגרום לך להצטער לא רק על הרגע שבו החלטת לכתוב הודעה בפורום, אלא על הרגע שבכלל נולדת....תאמין לי, הוא משהו, ה-B-BALL הזה, אבל אחלה גבר, תשאל את ג´י מאן אפילו

Master Rhymes

New member
../images/Emo2.gif

אממממממממממ תודה אנשים על העצות (נראה לי ) לא הגבתם לי על הפריסטיילים אבל סבבה תודה אניווי

למעלה