Wassaappp

StasAshdod

New member
Wassaappp

אני רוצה לבצע רכישת טלפון סולאלרי! יש לכם איזה הצעות על איזה פלאפון כדי לרכוש? איזה חברה? על איזה חברה הייתי מעבירים ביקורת, בגלל תנאים קשים, שירות, או מחירים ? בעקרון אני גם עכשיו מחפש על מיני מצבעים, ו - Promotions , אם שמעתם משהו, אז תודיעו לי בבקשה.? נכון לעכשיו התקציב שלי למטרה זו עומד על גג 250 $.

ציקהלה

New member
למה להשקיע 250 בנייד?

אני הייתי הולך על חברה שדורשת הכי פחות קרדיט ולוקח נייד בחינם. שמור 250 לאופניים או לטיול, אבל זאת דעתי.

kit k@t

New member
לי יש טי-מובייל

הם בסדר, והם גם הכי זולים מבין החברות הגדולות, אבל אצלי בבית למשל אין קליטה... בכל מקרה, תיקח את הניידים שבחינם, אין טעם לבזבז כסף על אחד כשאפשר לקבל חינם. ותבדוק טוב ברשת מה הביקורות שיש לטלפון הזה.. יש הרבה דברים שאתה יכול ללמוד. קאט

StasAshdod

New member
אני מחפש אחד שהוא בחינם

אבל בהחלט לא מהסוג שהיו מייצרים לפני שנים. למצוא זה הקושי פה

kit k@t

New member
זה ממש לא קשה

ואפילו אם זה לא חינם, אתה תמיד יכול לבקש כל מיני הנחות ודברים כשאתה בחנות... אבל אל תקנה ברשת! תלך לחנויות... קאט

faland

New member
תשיג לעצמך סוני אריקסון

זה מה שיש לי אחלה טלפון באמת. אפשר לשים בו מלא שירים וככה גם תחסוך על מכשיר MP3. חוץ מזה יש שם כל מיניי דברים כמווידאו או מצלמה. זה נישמע לא שימושי אבל אפשר לצלם את המורקה לביולוגיה כשהוא אומר דברים לא מתאימים ואז לאיים עליו כדיי שיעלה את הציון

faland

New member
שניי דברים

1 זה לא 2 שזה באמת ישנה משהו? זה טלפון מעולה

B a Z u K a

New member
יש לי sidekick 3 של t-mobile

ונוקייה 6235i..הנוקייה בסדר, בתאכלס זה פלאפון משעמם.. הסיידקיק פלאפון חמוד, יש אותו להרבה אנשים ויש בו די הרבה אופציות. המצלמה שלו בסדר אם מצלמים באור יום אבל אם מצלמים בלילה היא על הפנים אפילו אם משתמשים בפלאש.. יש בו מסנג'ר ואיימ ואפשר לגלוש איתו במייספייס וכל החרטות האלה אבל אי אפשר להתקין בו עיברית וזה די ביאס אותי לאח שלי היה treo שזה באמת אחלה פלאפון ועולה משהו כמו 150$.. ו...ה black barry של טי מוביל גם חמוד, אבל כל האופציות שלו מאוד דומות לשל הסיידקיק רק שהוא הרבה יותר קטן. הוא עולה 150$ ניראה לי ואפשר לגרום לו לתמוך בעיברית.. זהו נראה לי...אם אתה משקיע 250$ בפלאפון כדאי שתבדוק טוב אם זה פלאפון טוב או לא ואם אתה באמת רוצה אותו..

kit k@t

New member
את הסיגנון הזה

אני אישית לא אוהבת... אבל זה כבר עניין של טעם. רייזור יש בכל הרשתות, אז תבחר את זו עם התוכנית ההכי זולה... כי לשלם על טלפון טיפה יותר ואז לשלם פחות בכל חודש זה יותר הגיוני. וגם תבדוק כמה יעלה לך לשלוח SMSים לישראל (אם זה משנה לך) בטי מובייל זה עולה 15 סנט, זה לא נורא אבל גם לא ממש קצת. אם זה משהו חשוב אז שווב לבדוק. קאט

kit k@t

New member
זה נראה בסדר

לא מצאתי אם יש לו ספיקר פון או לא, ולפעמים זה ממש חשוב... קאט

Emc2

New member
אני לא מאמין

שמישהו בכלל שוקל את האפשרות של לשלם כסף על מכשיר הטלפון שלו. ויסכימו איתי כל אלה שגרים באירופה, איפה שחברות הפלאפון כמעט משלמות לך רק שתיקח את המכשיר. אני מניח שזה עדיין בגלל שבארה"ב הטכנולוגיה הסלולרית עדיין מפגרת אחרי שאר העולם.

StasAshdod

New member
ארצות הברית מוזרה!

למה לנו יש עדיין את השתי פלאפון שקנינו בארץ, ועדיין יש לנו מנוי בחברת סלקום או פלאפון, לא זוכר. והם מונחים אצלנו במגירה, ומה אם אנחנו לא מדברים במכשירים האלו אנחנו לא צריכים לשלם עליהם. בקיצור אנחנו מנויים וכל עוד לא דיברנו אנחנו לא משלמים שום תשלומים חודשיים. מי נגד, כאן בארצות הברית מסלול כזה הוא מאוד יקר, הוא עושה 25 סנט לדקה! זה בשביל שהם יכריחו אותך לקנות דקות, במקום pay as u go , וככה תשלם להם תשלומים חודשיים אם אתה דיברתה או לא, זה לא משנה. וגם החוזה שאתה עושה איתם, הוא לאיזה שנתיים. זה הקאטץ'

למעלה