wash

ved42

New member
wash

מישהו יודע באיזה יום יש תפינת ניתוח שירים?? כי יש שני שירים שאני רוצה,wash ,unemployable תודה.

one pearl

New member
פינת הניתוח היא

ביום שבת...אני אשתדל לנתח את השירים האלו (שזה דווקא מאוד מעניין מכיוון שאף פעם לא התעמקתי בהם...)

Jagged chaos

New member
תרגום ל-wash:

כי לא בא לי על פרל ג'ם מודל 2006....
Oh בבקשה תני לגשם לרדת היום העיר הזאת מטונפת כמו החשיבה/השכל/שפיות/הכרה שלי... oh היו זמנים, כמו נקייה, טעם חדש עיניים מחייכות מולי, כמה סנטימטרים מהפרצוף שלי תשטפי את האהבה שלי תשטפי את האהבה שלי תשטפי את האהבה שלי חטאים למכירה, רק צריך מישהו שייקנה מי בדיוק זורע את כל זרעי השטן האלה? ומהי האמת? האמת בזמן שהשקרים בבית האמת בבפנים ואני לא יכול להוציא אותה תשטפי את האהבה שלי תשטפי את האהבה שלי תשטפי את האהבה שלי מה שנקי טהור, אבל היי אני לבן מבחוץ למרות שאני מפוזר/מבולבל מה שהיא לא יודעת היום יכול להרוג אותנו מחר תחזירי את זה איכשהו, תחזירי את זה, תחזירי את זה (=לי שנראה שמה שהיא צריכה להחזיר זה את האהבה שלו..במקרה כזה אז זה, "תחזירי אותה") בחזרה אל הצורה הנקייה, אל הצורה הטהורה תשטפי את האהבה שלי תשטפי את האהבה שלי תשטפי את האהבה שלי תשטפי את האהבה שלי תשטפי את האהבה שלי תשטפי את האהבה שלי קיצור, שיר על אהבה שנתפסת כמשהו רע שצריך לנקות/לשטוף/לטהר אותה בשביל שתחלים מחדש...

למעלה