Warrior's Triumph Structure Deck

impale

New member
Warrior's Triumph Structure Deck

קודם כל לינק: http://www.toywiz.com/yuamstdesebc.html (תודה רבה לtoywiz ) עכשיו ההסבר של מה שראינו: Warrior's Triumph Structure Deck הוא למעשה כמו הסטרטר דקס הישנים רק שאלו מכילים אשכרה קלפים שלפחות חלק מהם ראויים למשחק כמה קלפים שהיו יחסית נחמדים כמו DDWL ואפילו קלף אחד שעד עכשיו היה אפשר רק לחלום להשיג כזה בארץ (בגרסה מקורית) שזה רוייל דיקרי. בכל מקרה ה"הוצאה" הזאת נועדה לעזור הן לשחקנים מתחילים שרוצים התחלה יציבה והן עזרה לשחקנים ותיקים שמתקשים לעבור לבאן החדש\צריכים משהו מכאן הסטרקצ'ר כבר יצא בארצות הברית ובקרוב יגיע גם לארץ אני רוצה תגובות שלכם =) (אלו שלא מתתעניינים במשחק עצמו שלא יגיבו כי אין בזה טעם @@) מה דעתכם XD? (אגב בקרוב גם הוצאת הספל קסטר ^^)

impale

New member
אז אני אגיב לעצמי XD

אני אישית מתכנן לקנות את זה ^^

nadav1232

New member
נצל"ש

בפרק של היום באינויאשה (פרק 18) למה לא הראו את היצור הקטן שדומה לזית עם קגומה, אינויאשה וכל האחרים?, הוא פתאום נעלם..

impale

New member
כןכן

זו חבילת קלפים היא תמכר כמו שהיא כנראה בסביבות ה 100 שח כל הקלפים ברשימה יהיו שם מתוכם הבאמת יעילים וורטקס-שלמרות הבאן החדש תמיד ישאר יעיל-במיוחד כי בבאן הבא כנראה יראה שוב משחק רויל דיקרי-מי שלא מכיר-בעיה שלו ^^ דידי ווריאר ליידי-אישה יפה,רימובל חזק קול אופ דה הנטד-למי שאין זה הזמן להכניס תקלף סנאצ סטיל,פרמצור ועוד מלא קלפים יעילים אני בכללי צריך ווריאר ליידי וריפורסמנט אופ דה ארמי... וורטקס ^^ ודיקרי ורייפורסמנט ועוד כמה לוחמים משם יכנסו לקלפים שאני תורם או מחליף ^^

nadav1232

New member
../images/Emo13.gifקומונת השמיניה שפתחתי../images/Emo70.gif

כנסו לקומונות השמיניה שלי: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=14235&smsMsg= מקווה שתאהבו אותה ותהנו בה

idanem

New member
כן..

גם וויקד-ברייקינג פליימברג - באו הוא אחלה של קלף!! יש אותו לחבר שלי.. הוורטקס נראה לי טיפלה חזק מדי... זה לא קטע שעושים קלפים כאלה אלא אם כן עושים אותם מצחיקים כמו פיינל דסטיני XDDD שאז זה דופק גם אותך..(בד"כ..) יש לי את לייטנינג בולט, בזמנו חשבתי שהוא יעזור.. מסתבר שלא ממש כי אין לי הרבה על מי לצייד אותו למרות שבפעמים שהצלחתי לשים אותו על הבאסטר שלי זה היה משהו חזק ביותר!!!

idanem

New member
בהחלט התחלה יציבה

אבל לדעתי היא יציבה מדי זה דק שלדעתי קצת טוב מדי בשביל מתחילים מתחילים צריכים ללמוד לשחק עם דק לא כזה טוב אבל לא כזה גרוע אם הם יתחילו עם דק מצויין הם לא ידעו להשתמש בדקים פחות טובים אם במקרה ויצטרכו... הכי טוב זה להתחיל מלמטה לדעתי.. אם אתה טוב עם חלשים..אתה מצויין עם חזקים! אבל בהחלט דק שווה ביותר!!

impale

New member
הקטע של להוציא דיקרי ^^

כן חכו שתראו תדק ספל קסטרס XDDDDDDDDDDD

idanem

New member
חחח

רק מה..יש בחבילה הזאת עוד בעיה קטנה כל המפלצות הן אפקט חוץ מאחת חדשים לא תמיד יודעים איך לשלוט על כל כך הרבה אפקטים בבת אחת

למעלה