Warning Sign

Da Fish Snake

New member
Warning Sign

יש לי שאלה בקשר לשיר המדהים הזה
בקטעים שהוא שר: When the truth is.... יש מישהו שמלווה אותו ברקע? או שזה סתם ממש נשמע ככה? ואם כן, אז מי זה?
תודה מראש למגיבים...

jony543

New member
לא שזכור לי....

אני כמעט בטוח שלא.... אני צריך לשמוע שוב כדי להיות בטוח אבל אין לי כוח אני שומע עכיו משו אחר לגמרי

WhiteShadows

New member
המ גפ לא לא זכור אבל אם כן

זה בטח הוא עצמו...הרי כשמקליטים בד"כ גם הסולן מקליט קול שני ועושים את המיקס

Roy1232

New member
ועוד ד"א../images/Emo8.gif

בשיר Things I don't understand גבינית' עוזרת לכריס בכל מה שקשור לליווי

Galadriel 3000

New member
מהההההההההה??????

הו פאק, נכון, יש שם קול של אשה בפזמון... לפחות רווח לגלות שהאישה היא לא כריס

Galadriel 3000

New member
בעצם אני חוזרת בי

אין שם שום קול של אשה בפזמון.......... אבל יש קצת "אווווווו" מוזר כזה בקצת חלקים (אם מגבירים קצת אז יכולים אשכרה לשמוע אותו) ... אולי זו היא? (ממש עבודת בילוש אני עושה פה)

Roy1232

New member
במהלך הפזמון מורגש פעמים רבות

וגם דיברו על זה פעם ברשמי

Galadriel 3000

New member
אבל אני לא שמעתי שם שום גווין...

כאילו... יש שם קולות נורא גבוהים, אבל לא של בת!

Roy1232

New member
ליריקס, בסוגריים גווינית'

(I can't) and I can't decide (wrong) all my wrong from right (day) all my day from night (dark) all my dark from light (I love) but I love this life

Roy1232

New member
בעצם הסוגריים

זה לא רק גווין... אבל מבחינים ב"צעקות" שלה

Galadriel 3000

New member
חח אה טוב

חשבתי שזה רק קולדפליי עושים את הליווי הנחמד ההוא... (מצטערת על יתר הדרמטיות- אני ממש אוהבת את השיר הזה)

Galadriel 3000

New member
סעמו

אני עדיין לא שומעת. הגברתי עד שיצא לי המוח ועוד לא שמעתי. זה כמעט מייאש כמו התמונות התלת- מימדיות האלה שאני אף פעם לא רואה

Roy1232

New member
מזמן לא שמעתי תשיר,

ואת גורמת לי להטיל ספק בעצמי ובאתר הרשמי
עפתי להאזנה

jony543

New member
השיר הזה...

אני לא זוכר אותו כבר מלא זמן לא שמעתי את השירים האלה פעם אחרונה שמעתי לא מזמן חלק מ XY וחוץ מזה לא זוכר מתי שמעתי פעם אחרונהה
בכל מקרה זה השיר שבפזמון הוא אומר i hear you come nearer\ i hear u but i dont understfand [אני גם לא סגור שזה הליריקס הנכון, סלחו לי
]

Roy1232

New member
אתה מדבר על poor me,

שיר מדהים שהשגתי גרסה די נדירה שלו בנוסף לגרסה שיצאה של ההוליווד באול ת'כלס אני בקושי שומע קולד עכשיו, אבל אני מדבר על: How tides control the sea And what becomes of me How little things can slip out of your hands How often people change No two remain the same Why things don't always turn out as you plan These are things that I don't understand Yeah these are things that I don't understand (I can't) and I can't decide (wrong) all my wrong from right (day) all my day from night (dark) all my dark from light (I love) but I love this life How infinite is space And who decides your fate Why everything will dissolve into sand How to avoid defeat Where truth and fiction meet Why nothing ever turns out as you plan These are things that I don't understand Yeah these are things that I don't understand (I can't) and I can't decide (wrong) all my wrong from right (day) all my day from night (dark) all my dark from light (I love) but I love this life בסוגריים מה שגווינת' "צועקת" שם

למעלה