warhammer invasion

john woo

New member
warhammer invasion

היי,
אני וחבר מעוניינים לנסות את המשחק לפני רכישה.
מישהו מוכן להריץ משחק עם ערכת הבסיס?

אלונסקי

New member
יש לי את המשחק ושתיים שלוש הרחבות

אם אתה רוצה לנסות לארגן משהו דבר איתי

john woo

New member
כמה שאלות לגבי המשחק

1) איך ה-REPLAYABILITY שלו? ב- lotr, אם לא רוכשים הרחבות המשחק נהיה משעמם יחסית מהר. במידה ויש רק את חבילת הבסיס מה אורך החיים של המשחק?
2) איזה הרחבות הן בגדר חובה?

אלונסקי

New member
תשובות אני מקווה

1. לטעמי נמוך. המשחק אומנם לא מציג את עצמו כזה אבל מדובר בסוג של CCG. מבחינתי ה"חלק המעניין" מתחיל בבניית החבילות. אם אתה מוגבל למשחק הבסיס ויש לך ניסיון במשחקים כמו מג'יק, הוא ימצה את עצמו די מהר. מצד שני יש לזה פתרונות הרבה פחות יקרים מרכישת כול החבילות.
אני לדוגמא מתכנן חבילות מראש וקונה את החבילות בהתאמה למה שאני צריך.

2. רק אחת היא חובה assault on ulthuan יש שם את שתי הבירות הנוספות וחבילות בסיס לאלפים. אחרי זה, זה רק מה שרוצים.

john woo

New member
אתה יכול לתת דוגמה

לתכנון חבילות מראש וקניית חבילות מתאימות

sonde

New member
תכנון חבילות מראש.

מיכון שידוע לנו איזה קלפים יש בכל חבילה של תוספת ניתן לחפש במאגר קלפים שמעניינים אותך ולקנות את החבילה המתאימה.
באתר הזה: http://www.cardgamedb.com/index.php/index.html יש מידע על כל הקלפים לכל אחד ממשחקי הLCG

אלונסקי

New member
לדוגמא

יש גם אתר אחר בשם deckbox.com אם אני זוכר בשלוף.

יש שם אפשרות לבנות חבילות online ממאגר כול הקלפים במשחק אם סינונים ותמונות וכול מה שצריך.

תיכננתי חבילה אחת לכול גזע לדוגמא, אכשיו אני צריך לראוחת מאילו חבילות כול הקלפים מגיעים ולרכוש אותם.
הבעיה היחידה שם היא קלפים שצריך בכפולות. לדוגמא יש קלף בערכת הבסיס שהוא חזק מאוד והוא מופיע כמעט בכול החבילות מה שאומר שאני צריך לרכוש 5-6 ערכות בסיס כדי לבנות את כול החבילות או קלף ממחזור החבילות הראשון שאני צריך שלושה עותקים שלו בעוד בחבילה יש רק אחד.

אני אשלח לינק מדוייק לחבילה לדוגמא שלי היום בערב מהבית.

אלונסקי

New member
מבטיחים אז צריך לקיים

http://deckbox.org/sets/135726

זאת חבילה שבניתי שמשחקת על אלמנטים מאוד ספציפיים של כאוס.
אני יודע בדיוק איזה קלפים אני צריך ואיזה חבילות לקנות בשביל להשלים את החבילה.

john woo

New member
עוד שאלה

האם הגזעים השונים מאוזנים, או שישנם גזעים שינצחו גזעים אחרים רק עם קלפים מהרחבות?

אלונסקי

New member
בקופסאת בסיס

אם אני זוכר נכון הכאוס נחשבים הכי חלשים וגמדים הכי חזקים.

מצד שני החבילות כול כך לא ממוקצעות ששליפה טובה לעומת שליפה רעה יכולה לנצח לכול אחד את המשחק.

בחבילות שאתה ממש בונה המש/חק נקבע לפי יכולת התיכנון שלך והיכולת לנתח מצבי משחק.

למעלה