הקשבתי לפיית` נו מור, ל THE REAL THING וקלטתי בפעם הראשונה שהם עשו שם קאבר ל WAR PIGS, שיר שאני מאוד אוהב של BLACK SABBATH. לפי דעתי המקור יותר טוב. מה דעתכם? אליאב
להשוות בין בלאק סאבאת` לדורס. הרי קובר זה כשאתה עושה דבר מאוד דומה לביצוע המקורי והסאבאת` עשו דברים שונים לגמרי. אני בכלל לא מכיר את השיר הזה שאתה מדבר עליו - מאיזה תקליט הוא והכי חשוב האם הוא דומה למקור - אם לא אז זה ביצוע שלהם לשיר של הדורס ואין פה שום בושה. אני חושב שאף אחד לא יכול לומר שללניה של דיפ פרפל הוא ביצוע גרוע - אבל מישהו זוכר בכלל את הביצוע המקורי של דונובן ? גנז אן רוזז עשו את ליו אור לט דאי של פול מקרטני - הביצוע של פול כבר נשכח לגמרי למרות שגנז עשו לו קובר ולא ביצוע משלהם הם ממש העתיקו את השיר הוסיפו פאזים לגיטארות ומאז נקבר הביצוע של פול. הביצועים של המון אומנים ענקיים לשירים של אחרים עשו שירים החיו אותם ונתנו להם צ`אנס אחר אין בזאת כל בושה. אתה יכול לאהוב או לא וזהו. זה נכון שזה פטטי כשהביצוע החדש משעמם או חלול אבל זה לא נורא אם הלהקה או האומן הצליחו בזכות עבודה שלהם עצמם בנפרד.
ואני יודע שדורס(רוק פסיכודלי) וסאבאת(בריטיש מטאל) הם שונים אבל זה לא מנע מסאבאת לגנוב את השיר.. אני לא זוכר את השם של השיר אבל אני אברר ואכתוב לך אותו ואז תוריד ותגיד לי אם המנגינה לא נשמעת אותו דבר רק יותר מהר