wapo ופרסים ב-
אנשים

wapo ופרסים ב-../images/Emo43.gif אנשים

היום, בין 13:00 ל-14:00 הקונדיטורית דלית גולן מקונדיטוריית "דליתה" תתארח בפורום מתכונים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם בשרשור האירוח: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=119444343
הערב בין השעות 20:00-23:00 תתארח קרן חדדטאוב, יועצת רוחנית ומדריכה לחיים המלווה אנשים בתהליכי שינוי, בצמתים כמו בחירת קריירה, בחירת בן זוג ויצירת שפע בפורום לחיות בהרמוניה. הכלים בהם משתמשת קרן הנם דמיון מודרך, הילינג, ביו-אנרגיה וביורגונומי. קרן תשיב על שאלות בתחומים העוסקים בביורגונומי וביואנרגיה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=283&MessageId=119407530
פיתחו כרטיס ביקור סלולרי ב-wapo, עצבו אותו יפה ומקורי, ותוכלו לזכות בחופשה, MP4 או בארוחה זוגית. לפרטים נוספים היכנסו לשרשור התחרות בפורום סלולארי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=117&MessageId=119490904

Queenkiller

New member
איזה מלכה היא ../images/Emo47.gif

(לא ידעתי אם זה מצריך שרשור חדש אז נצלשתי) אוקיי בהתחלה ה'איזה מלכה' היה מיועד בכלל לשמלה "המשגעת" בוידאו הזה שפשוט נקרעתי , אבל אז ראיתי את כל הסרטון שבו היא שרה את I know you won't (שיחד עם Just a dream הם הבלדות הכי טובות שלה והכי אהובות עליי וחזקות) אז החלטתי לייעד את השרשור לבצוע ההתאבדות שלה לשיר המדהים הזה.... אף פעם ל א שמעתי את השיר הזה בחי ואני חייבת להגיד שזה בצוע עוצמתי וממש נהדר. אין עליו (ועל JAD)
היא כל פעם מוכיחה ומצדיקה למה היא כזאת מיוחדת ומרגשת. (המממ הייתי חייבת לפרוק) תסכימו איתי?
אגב שמו פה כבר פעם את קישור? אם כן מצטערת

LeAnnDylan

Well-known member
אין צורך לנצל"ש דברים שקשורים לקרי../images/Emo13.gif

אני די משוכנעת שרעות שלחה לי את השיר הזה אז ראיתי את זה |חושב| והשמלה בהחלט מצריכה
יהיה מענין במשטרת האופנה בסוף השנה^^ הביצוע בהחלט מעולה ומודה שפעם הרבה יותר אהבתי את השיר, הוא אפילו היה המועדף עליי מהאלבום אבל אז כבר לא
אבל אני עדין חושבת שהשיר מעולה

symptoms

New member
../images/Emo6.gif ראית מה זה,

הפכנו לפורום שמנצלש כדי לדבר על קרי
ומתי הוא היה המועדף עליך?
וכן, ראית את זה
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
מה את עושה צחוק../images/Emo12.gif

את לא זוכרת ששמענו את האלבום פעם ראשונה ואז נתתי לשיר 10 ואמרתי (שאחרי SS) שאותו אני הכי אוהבת ואז אחרי איזה כמה זמן נתתי לו 6 :S ואמרת לי כזה שזאת ירידה ממש חדה וששיניתי את הדעה שלי לגמרי ואז אמרתי לך לשכוח מהפעם הראשונה שהקשבנו לאלבום
רואה! גם אני זוכרת דברים|הא| ואפילו לא הייתי צריכה את המחברת שלי

Queenkiller

New member
ניצלשתי כי

לא ידעתי אם פרסמו כבר או לא , לא משנה.. היא הורגת אותי בשיר הזה. הפלסטו שלה, אלוהים יציל אותי

symptoms

New member
אכן מלכה,

והעיבוד הזה של השיר בכלל מוסיף. האמת שלמרות שאני מעדיפה את הבלדות של קרי זו לא הבלדה האהובה עלי, אני חושבת שהכבוד ילך ליו וונט פיינד דיס, אבל עדיין אני אוהבת את השיר הזה ובהלם כל פעם שאני שומעת אותה שרה אותו. ואת לא צריכה להצטער גם אם שמו את זה פה, אנחנו פה בשביל לדבר על קרי (או לפחות גם בשביל זה
) אגב, ההופעות הכי טובות של קרי הן באמריקן איידול ובאופרי, וכנראה עוד חודש היא תופיע באופרי שוב ואז נזכה לגרסת לייב באיכות טובה של JAD
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
לא נטשתי../images/Emo10.gif

המסנג'ר עשה בעיות אז נטשתי לראות האנטומיה אדי עזבה
|סניף|

למעלה