wap בסמסונג גלקסי S2

דינדש

New member
wap בסמסונג גלקסי S2

היי, הופניתי אליכם מפורום סלולארי.. מישהו יודע כאן איך אני מתחברת לאינטרנט ע"י wap בגלקסי S2 (אני שייכת לסלקום אם זה משנה)? אתמול קניתי את המכשיר, וקיבלתי אותו ביד כשהוא היה מחובר לאינטרנט. לא הקדשתי לזה תשומת לב מיוחדת במחשבה (מוטעית, מסתבר) שהוא מחובר לwap, אך לא כך הדבר. למזלי גיליתי אתמול איך מנתקים אותו מהחיבור הנ"ל ומנעתי מעצמי לילה שלם של חיוב מיותר. שורה תחתונה, חוייבתי ב200 ש"ח על טעות תמימה (קנס כלשהו?)... תודה מראש לכל המסייעים!

דינדש

New member
יש לציין ש..

אני יכולה להתחבר מWIFI או מDATA NETWORK בלבד... יש לי חבילת גלישה אבל אני צריכה להתחבר דרך WAP על מנת שלא יחייבו אותי בכסף (מה שלא ידעתי וחוייבתי כבר)

UrBaN Man

New member
WAP? אנחנו ב-2011!

תשובה אמנם אין לי (דרוש הרבה מאד זמן בגוגל), אבל אני בהחלט ממליץ לך לבדוק טוב טוב את החבילה שלך. זה נשמע כאילו לא שינית אותה כבר הרבה מאד זמן. * ובנושא לגמרי אחר, הכנסי ללינק הבא: http://www.youtube.com/watch?v=De3lvudmOAw קולדפליי דיי גנבו את השיר מהחתימה שלך, למקרה שלא ידעת. :)

דינדש

New member
הממ..

לגבי החבילה - באמת נראה לי קצת הזוי. אני אלך לסלקום לברר. האמת שעד שהחלפתי לגלקסי לא היו לי בעיות בכלל... אולי בגלל שבקושי גלשתי באינטרנט הסלולרי. אולי לפייסבוק פעם באף פעם. ולגבי קולדפליי, כבודם במקומם מונח... שים לב לשורה האחרונה ~והמודגשת~ בשיר שבחתימה

UrBaN Man

New member
גניבה

נראה שלא הבנת את כוונתי. קולדפליי "גנבו" את הלחן משיר של גיטריסט בשם ג'ו סטריאני.

voguemaster

New member
אין גלישת WAP בגלקסי

אומנם המכשיר תומך ב-WAP ויכול להציג תוכן של אתרי WAP כמו שצריך אבל הגלישה בו היא גלישת DATA לכל דבר ועניין ותו לא. אם הייתה לך חבילת WAP בלבד זו בעיה כי אז תשלמי ים כסף על האינטרנט. מאיפה המכשיר ואיך זה שאין לך חבילת גלישה נורמלית ?

דינדש

New member
קניתי את המכשיר מחנות בת"א...

לא דרך החברה... לגבי החבילה, זאת חבילה ישנה. מלפני משו כמו 3 שנים. נראה לי אני אלך לסלקום לעדכן את החבילה שלי וזהו.

שלוקמן

New member
תוכל לגלוש בוואפ

על בסיס הדפדפן הרגיל. כתובות בוואפ תמחילים בדרך כלל: wap.tapuz.co.il m.tapuz.co.il שים
אם יש לך חבילת גלישה לוואפ בלבד, ובטעות תיכנס לאתר html לדוגמא תחוייב בהרבה $$$$$$$$$$$

דינדש

New member
אני יודעת..

זה כבר התחיל לקרות. ניתקתי את החיבור ברגע ששמתי לב. לזכותם של סלקום ייאמר שהם התריעו לי בסמס שהחיוב שלי הולך ותופח... תודה על העצה!

למעלה