wanted . wanted .wanted

wanted . wanted .wanted

אוקיי אני מחפשת טרקים מונוטוניים,יש עדיפות ללילה,משהו בסגנון של sonic kipper של atmos beat bizarre cosma lish אם אתם יודעים על משהו כזה אני אשמח! תודה ושוב תודה באסה שצריך לקום מחר לעבודה!

trancelover

New member
בואי אני יסביר לך ..

בואי אני יסביר לך למה לא אענה לך כאן בפורום.. כי יש פה אנשים כמו HOOKלמשל שמורידים תרמה של הפורום, למשל בישראטראנס הייתי עונה לך חופשי, אבל כאן אני כבר מוותר, לא רוצה להכנס לעוד בלאגן.. קיצר לא רוצה לחפור, אז אני ישלח לך במסר אישי כבר את מה שיש לי בשבילך..

Mike A

New member
נו מה

אתה בא לעשות פה דווקא? תרשום בפורום... אל תדאג הכל יהיה טוב.

Mike A

New member
Cosma זה מונוטוני?

ממתי?

HooK

New member
אשכרה :)

כנראה שהיא מחפשת כמה שיותר מינימל לילה שחור זה - DIE SONE - THE RIP אחד הקטעים הקשים והטובים של שנה שעברה... נסי את Dark Nebula, ההרכב האוסטרלי הגאוני הזה, יעשה לך את זה בענק.. משהו ממש מונטוני? לכי חזק לכיוון של Micro Dot, קרומולור ושאר מוזיקה דנית טובה...

Mike A

New member
עוד משהו

יש גם את האוסף Amalgamated Amalgamation עם יציאות טובות של Tegma, X-Dream, Remedy וכו´. אני לא אוהד גדול של הסגנון הכבד מאוד הזה, אבל הם עושים את זה טוב. אפילו אקסדרים הכניסו קצת גואה בזה

HooK

New member
אקס דרים זה כבר לא גואה

וגם לא הטראק שבאוסף הזה, נכון שזה מבאס? :( Remedy זה מצויין, ואם אני זוכר נכון אז אמורים להופיע שם גם Tric לא? זה גם מוזיקה משובחת! ו-Amalgamated, לא כזה כבד, אבל מטורף כן, אני אהבתי.

למעלה