Wallpapers חדשים להנאתכם, בקישורים המצורפים.
ה האוקינוס השקט New member 17/11/06 #3 אני כבר אמרתי לך הם מדהימייים, אפילו הם הולכים להחליף את הדסקטופ הנוכחי בקרוב ואם זה ככה זה אומר הרבה.. (למי שלא יודע הדסקטופ שלי הוא תמונה שלי יובל בנאי ושלומי ברכה! כן, אני משוויצה! מה תעשו?)
אני כבר אמרתי לך הם מדהימייים, אפילו הם הולכים להחליף את הדסקטופ הנוכחי בקרוב ואם זה ככה זה אומר הרבה.. (למי שלא יודע הדסקטופ שלי הוא תמונה שלי יובל בנאי ושלומי ברכה! כן, אני משוויצה! מה תעשו?)
G Gilliana New member 17/11/06 #4 תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif אם את אוהבת אותם - זה אומר שהם באמת מוצלחים!
ה האוקינוס השקט New member 17/11/06 #5 אממממ זה מאלדר, אין שום סיבה לא לאהוב. זה פאקינג מאלדר.. (לא קיללתי) אבל בלי קשר הם מדהימיייייים. הרי יודעת מה הייתה תגובתי הראשונית מלבד וואו לא אמרתי הרבה
אממממ זה מאלדר, אין שום סיבה לא לאהוב. זה פאקינג מאלדר.. (לא קיללתי) אבל בלי קשר הם מדהימיייייים. הרי יודעת מה הייתה תגובתי הראשונית מלבד וואו לא אמרתי הרבה
G Gilliana New member 19/11/06 #11 תודה לך חביבתי ../images/Emo13.gif שמחה שאהבת. לחתום? לכבוד יהיה לי...
ח חיפושית סגלגלה New member 19/11/06 #12 גילי המוכשרה וגילי המוכשרה../images/Emo118.gif ושימותו הקנאים!!