WALLPAPER חדש במקור - הוכן עבור עינת, ומוקדש לה - אבל כמובן שכולכם מוזמנים להנות...
G Gilliana New member 30/6/06 #1 WALLPAPER חדש במקור - הוכן עבור עינת, ומוקדש לה - אבל כמובן שכולכם מוזמנים להנות...
S S m e l l y Cat New member 2/7/06 #4 יאא יפה שמרתי את יכולה לשים את התמונה המקורית? זאת תמונה ממש יפה שלו העיניים עע
A adiville New member 3/7/06 #20 וואלה ! אבל הוא לא היה איש עסקים אלא שוטר. זוכרת, היתה שם קנונייה של שוטרים מושחתים... איזה מפחידה היתה הילדה בפרק הזה בכלל, מוטיב הילדים כמפלצות קטנות ומאיימות זה משהו שחזר הרבה בתיקים והיתה לו הצלחה.
וואלה ! אבל הוא לא היה איש עסקים אלא שוטר. זוכרת, היתה שם קנונייה של שוטרים מושחתים... איזה מפחידה היתה הילדה בפרק הזה בכלל, מוטיב הילדים כמפלצות קטנות ומאיימות זה משהו שחזר הרבה בתיקים והיתה לו הצלחה.
ה האוקינוס השקט New member 3/7/06 #21 את מכירה את המערכון של הגשש קרקר נגנד קרקר? כשהוא אומר "מה שאני זוכר מאמא שלך זה את אבא שלך"... אז בהתאם לכך אני אומר : מה שאני זוכרת מהשוטר הזה זה את מאלדר"
את מכירה את המערכון של הגשש קרקר נגנד קרקר? כשהוא אומר "מה שאני זוכר מאמא שלך זה את אבא שלך"... אז בהתאם לכך אני אומר : מה שאני זוכרת מהשוטר הזה זה את מאלדר"
G Gilliana New member 3/7/06 #14 חסכת 10 מיליון דולר ../images/Emo8.gif ואני מנצלת את ההזדמנות כדי להתנצל על היעלמותי מהמסנג'ר - המלעון מסרב להתחבר...
חסכת 10 מיליון דולר ../images/Emo8.gif ואני מנצלת את ההזדמנות כדי להתנצל על היעלמותי מהמסנג'ר - המלעון מסרב להתחבר...
I Ice Age New member 4/7/06 #24 אני אגיד לך בדיוק מאיפה... לא מאיטליה, אלא מקפריסין. תמונה שצילמתי והורדת מהבלוג שלי. ליתר דיוק - מכאן.
אני אגיד לך בדיוק מאיפה... לא מאיטליה, אלא מקפריסין. תמונה שצילמתי והורדת מהבלוג שלי. ליתר דיוק - מכאן.