Walk this way

Neon light

New member
Walk this way

הבנתי מכמות ההודעות בנוגע לספר הזה שהוא ספר חובה לכל מעריץ אירוסמית. אבל מה דעתכם על שאר הספרים על אירוסמית? (Aerosmith: The Fall and the Rise of Rock's Greatest Band Dream on: Livin' on the Edge With Steven Tyler & Aerosmith) ויש עוד אם אני לא טועה..

SaintJohn

New member
גם אלה ספרים מומלצים

The Fall & Rise זה ספר שפשוט מספר את הסיפור של אירוסמית', אבל זה ספר עם הרבה פחות פרטים, והוא די מקביל בהגדרה שלו ל-Walk This Way, אבל בעצם אין אפשרות להשוות בין שניהם. Walk This Way הוא ספר הרבה יותר טוב. Dream On זה בעצם ספר שכתבה סרינדה פוקס ז"ל, והוא כולל בתוכו הרבה פרטים פיקנטיים, בעיקר על סטיבן. הבעיה היא שהספר מלא שקרים על סטיבן, אבל זה לא פוגם בעובדה שזה עדיין ספר שללא ספק יהיה מאוד מעניין לקרוא. את הספרים האלה וגם את השאר שלא מוזכרים מומלץ כמובן לרכוש, בתור המלצה בין מעריצי אירו, אבל כמובן שהגדול מכולם, התנ"ך, הוא ללא ספק Walk This Way.

AeroTom

New member
אין על Walk This Way.

כי הוא הספר היחיד שממש נכתב ע"י הלהקה עצמה והאנשים הסובבים והקרובים אליהם (ביחד עם סופר המוזיקה כמובן סטיבן דיוויס). יש שם את כל הסיפורים,העבודה,האלבומים,השירים,המידע ועוד ועוד,והכל מפי חברי הלהקה עצמה וכל המכרים שלהם ואלה שהיו מעורבים בכל ההיסטוריה האדירה של הלהקה. Walk This Way הוא אחד ויחיד. יש שם המון המון רגעים שפשוט העבירו בי צמרמורת ותשוקה שקראתי אותם בפעם הראשונה. וכל הסיפורים המעניינים והמטורפים וכל העבודה על האלבומים...אין,זה ספר סוף הדרך לכל מעריץ של הלהקה.כל מילה שם זה זהב. ובכלל,סטיבן דיוויס נהדר.אני גם ממליץ מאוד על הספר שלו-Hammer Of The Gods על לד זפלין. וכרגע גם אני באמצע הספר האחרון שלו על ג'ים הנדריקס. אבל Walk This Way הוא יחיד ומיוחד,אין הרבה יותר מה להוסיף. "And the best part of Aerosmith is that the voyage goes on. It's too late to stop now..."

AeroTom

New member
ג'ים הנדריקס?? ../images/Emo5.gif

איתכם הסליחה. **ג'ים מוריסון** כמובן... קצת מבולבל אחרי שחזרתי לא מזמן מהעבודה,סלחו לי.

למעלה