WALK THIS WAY - הספר

Xboy123

New member
WALK THIS WAY - הספר

אין איזושהי חנות בישראל שמוכרת את הספר הזה, או לפחות מוכנה להזמין מחו"ל בשביל אדם מסוים? איך יכול להיות שבישראל אין???
אין לי ויזה בינלאומית, וגם אלה שאני מכיר שיש להם לא מוכנים לקנות בשבילי. *אהמ אהמ שלא יבקש פה אותו אחד למחוק את ההודעה*. ולא משנה אם הסיבה מוצדקת או לא(אבל נראה לי שלא), עדיין, אין לי דרך לרכוש וזה לא יכול להיות! חייבת! מישהו? :/

rocket

New member
אני יודעת שאני קניתי את שלי

בטאוור רקורדס בתל אביב (במגדלי האופרה) אולי אם תפנה לשם הם יסכימו להזמין כי עובדה שהם הביאו בעבר

AeroTom

New member
שווה לנסות.

אבל לפני כמה זמן זה היה שקנית אצלהם סבטלנה? תמיד כדאי להתקשר אליהם ולשאול אם אפשר להזמין את הספר דרכם.אפשר לנסות אולי גם בחנויות ספרים למיניהם כי יש ספרי אוטוביוגרפיה רבים (גם על מוזיקה) באנגלית שמביאים לארץ. אמנם עם Walk this way זה נראה לי יותר קשה ובאמת היה אותו כנראה בארץ רק לפני כמה שנים טובות,אבל תמיד שווה לברר. אם באמת תימצא חנות במקרה שמוכנה להזמין אותו מחו"ל זה יוכל לעזור לא רק לך אלא לעוד כנראה שירצו לרכוש אותו.ויביא כמובן קרדיט ענק לאותה חנות שתהיה אולי צדיקה יחידה בסדום... אחרי ש-2 האלבומים הראשונים הוחזרו למכירה ברבבות עותקים בטאוור רקורדס אז מי יודע,אולי גם יקרה איזה משהו עם Walk this way בחנויות הספרים...

AeroTom

New member
אז מי יודע-

אולי באיזו חנות נידחת בארץ מסתתר לו איזה עותק של Walk this way שאף אחד עוד לא קנה... תתחילו במבצע-"רצים ל-Walk this way"! חברי הפורום יתחלקו לקבוצות של זוגות ויאספו רמזים שמחכים להם בתוך העותקים של Aerosmith ו-Get your wings בחנויות הטאוור רקורדס. הזוג הראשון שיגיע אל העותק המסתתר יוכל לריב מי מבין שניהם יקבל אותו והזוג שיגיע במקום השני יזכה ב-עותק של Pump בטאוור ב-90 ש"ח בלבד...

AeroSlash

New member
ואם כבר מדברים על זה...

אז האלבומים הוחזרו לא רק לרשת הטאוור אלא ברשת ה"כלי זמר" יש אותם בסדרת תפוז, לפחות בחדרה... נחמד לדעת

Xboy123

New member
יאיי, כמה זה עלה לך??

למרות שזה בטח יקר יותר מאמאזון(טאוור רקורדס יקרים בהכלללל) לא יהיה לי אכפת לקנות את זה גם במחיר כפול ב2... העיקר אקנה את זה
אני אשאל אותם.. אם לא יהיה להם אשאל בחנויות ספרים אחרות(אני מכיר ממש מעט.. החנות הכי קרובה זאת סטימצקי והם בקושי מזמינים לי ספרים מהארץ (מניסיון) ) בכל מקרה תודה על הניסיון לעזור

rocket

New member
מצטערת אבל אני לא זוכרת כמה זה עלה

אבל זה היה יותר ממאה שקל

AeroTom

New member
מצאת פה את ה-Hard Cover של הספר?

כיום מוכרים ברוב המקומות (ובאמזון) רק את ההוצאה הקטנה יותר של הספר ולא מה שיצא בהתחלה שזה יותר גדול ועם כריכה קשה... תמיד חשבתי שאולי יש איזו חנות ספרים בארץ שהיא מקבילה ל-דיסק סנטר (בזמנים היותר טובים שלה) אבל רק עם ספרים. משהו כמו-Book Center שיש להם גם איזה מדף נסתר שיש בו כמה עותקים של Walk this way גם ב-Hard Cover ועוד דברים נחמדים... אגב עכשיו חזרתי מהסרט-"הכפר" של מ.נייט שאמאליין ולכו לצפות,ה-Twist של הסרט לפי דעתי ממש ענק וגורם לחשוב גם...

Xboy123

New member
רוקט ותומר

רוקט - שיעלה יותר ממאה, זה שווה את זה, וחוצמזה אין ברירה אחרת אני חושב
תומר - האם ההבדלים בין הספר בהוצאה הגדולה להוצאה הקטנה משפיעים גם מבחינת הכמות של התוכן בספר? או שלא? כי לא ממש הבנתי.. נמק!

AeroTom

New member
בתוכן של הספר כמובן אין הבדל.

ההבדל הוא שבגרסה הראשונה שהוא יצא (97) זה ב-Hard cover שזה אומר שהוא הרבה יותר גדול והכריכה קשה ואם אני לא טועה התמונות נמצאות כולם בסוף הספר ולא באמצע. הגרסה הקטנה יותר שיצאה אגב ב-99 היא כמובן יותר קטנה בגודל והכריכה רכה... בתוכן של הספר עצמו כמובן שאין הבדל אבל יש הבדל בכמות הדפים גם כי זה משתנה כשהכיתוב הוא על דפים קטנים או יותר גדולים. אבל כתוב את אותם הדברים כמובן...זה ככה הולך ברוב הספרים שיוצאים בארה"ב. יש לי עוד 2 ספרים נוספים של המחבר הנהדר סטיבן דיוויס: Hammer of the gods על לד זפלין ו-Jim morrison.Life,Death,Legend שהוא כמובן על ג'ים מוריסון והדלתות וזה הספר האחרון שלו שיצא (יוני 2004). את Walk this way ואת הספר על זפלין יש לי בכריכה רכה כי קניתי יחסית כמה שנים טובות אחרי שיצאו פעם ראשונה וכבר אין ב-Hard cover. את הספר על מוריסון יש לי בכריכה קשה כי קניתי אותו ממש אחרי שהוא יצא ואני משער שמתי שהוא הוא ייצא בכריכה רכה גם וה-Hard cover יורד מהמדפים ברוב המקומות... 2 הספרים האחרים אגב כמובן גם מאוד מומלצים! וכמובן שהכריכות הקשות עולות יותר מהרכות.לשם הבדל: Hammer of the gods ו-Walk this way עולים 8 דולר והספר על מוריסון עלה לי 18 דולר...

Xboy123

New member
אה הבנתי, תודה על ההסבר ../images/Emo13.gif

הכריכה לא משנה לי, גם גודל הספר, העיקר התוכן
העיקר אשיג אותו!
אם הייתי אוהב שירים של ג'ים מוריסון, לד וזה, הייתי קונה, אבל אני לא אוהב אז מה הטעם לקנות ספר שלהם
זהו, אני קולט שברוק אני אוהב רק להקה אחת, זה באמת מוזר....

למעלה