walk away

maayan250250

New member
walk away

תגידו מה אתם חושבים על הקליפ? אני יגיד לכם את האמת?! לא אהבתי!! היא כזאת יפה ובקליפ היא פשוט לא ניראת משו בכלל !!! ומה נסגר עם החולצת בטן הזאת מישו יכול להסביר לי ?!!&$% ושתחזור מהר לחוווום פי 1000000 יותר יפה לה. תגידו גם אתם מה אתם חושבים. מסכימים
? לא מסכימים
?

חלי13

New member
../images/Emo31.gif

הקליפ הזה ממש חמוד וטוב שקלי מגוונת קצת:)

TheMoonLight

New member
../images/Emo31.gif

אני ממש אהבתי את הקליפ!!!! הוא קליל וחמוד כזה ואני חושבת שזה ממש חמוד לה החולצת בטן.. חחח היא מותק!

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הקליפ עצמו,חביב,פשוט,נחמד שכזה.. אבל בתור אחת שאפשר לומר שמבינה קצת (בלי להיכנס לשפה קולנועית) יש המון בעיות עם הקליפ הזה, (בין היתר שאין סיפור מאחוריו וזה קליפ עלילתי..) בקיצור יותר
מ

dalida1988

New member
../images/Emo127.gif

ממש ממש אהבתי את הקליפ אני אהבתי את כל הרעיון וגם איך שהיא נראת....

כרמית67

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אני חושבת שהרעיון של

הקליפ היה יפה.. קלי מדהימההההההההההה אבל היא קצת תוקפנית כזאת שם.. לא שזה רע.. אממ סכך הכל קליפ יפה..אבל לא אחד מהטובים שלה!!

bless EM

New member
../images/Emo207.gif קלי מקום ראשון ב-TRL

WA נמצא בראש הספירה כבר בפעם השנייה, נראה לי שאתמול זאת הייתה הפעם הראשונה שלו. כל הכבוד קלי

timtamtum1

New member
בארה"ב זה יותר מתקדם|ספויילר|

היא כבר 13 ימים במצעד |ספויילר|וזה המקומות שאליהם היא הגיעה:|ספויילר| 3/28 - #2 3/27 - #3 3/24 - #2 3/23 - #1 3/22 - #1 3/21 - #2 3/20 - #1 3/16 - #1 3/15 - #2 3/14 - #1 3/13 - #1 3/9 - #1 3/8 - #3

barstick

New member
../images/Emo31.gif

הקליפ חמוד.. לא יותר.. אבל בקליפ היא מהממת כרגיל... חחחח

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo31.gif...

היא הייתה צריכה לצאת מהתדמית של "הדכאונית" אחרי קליפים כל כך רציניים כמו BOY וBTHE... WA היה חמוד, זורם ומצחיק, ובקיצור-ממש מתוק!
ואני כבר אמרתי שלדעתי הבלונד ממש יפה לה...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo207.gifלצ'אט...משעמם לי!../images/Emo3.gif

ליטל {אמרה} לי להגיד!
חח...

ליטול B

New member
אמממ סליחההה אני מבקשתתת../images/Emo11.gif

גם לי משעמם בואו הבמוניכם לצאט!!

למעלה