Walk Away

Walk Away

עוד פחות משבועיים נזכה לראות את הקליפ החדש וה-10 של קלי. וקלי רק משתבחת מקליפ לקליפ. אנחנו גם יודעים שקלי רצתה מההתחלה להוציא את WALK AWAY כסינגל. בפעם הראשונה הוא התבטל כי החליטו על SINCE בפעם השנייה הוא התבטל כי החליטו את BTHE ועכשיו סוף סוף קלי הצליחה לשחרר אותו
. היא אמרה שהיא רוצה לעשות לו קליפ כי בא לה לעשות קליפ כיפי. אחרי כל ההקדמה הארוכה הזאת...
איך לדעתכם יראה הקליפ, מה הציפיות שלכם מהקליפ, והאם הילדה המעצבנת מברייקאווי תחזור
ובלי קשר, כל מה שיש לכם להגיד על השיר ה..אממ...מיוחד הזה, שרשרו לפה

ליטול B

New member
אמממ... אין במוחי כרגע רעיון

אני מקווה שהילדה הקטנה לא תחזור כי היא באמת מעצבנת מה זה השיער היפה שלה?! טוב לא קשור!! בעיקר אף פעם לא שמעתי את השיר עד הסוף אז אני לא יודעת בדיוק על מה הוא מדבר אבל בטח היא תעשה איזה קליפ עליה ועל מישהו שנפרדת ממנו או משהו כזה!! לצערי אני לא יזכה לראות את הקליפ שלה כי אני יהיה בטיול שנתי!! אבל אני שמעתי שיש שמה טלויזיות אז אני אופטימית כמה שיותר!!

אם טלוויזיה זה מה

שמחזיק אותך אופטימית אז הסירי דאגה מליבך, עד שאנחנו נראה את הקליפ הזה בטלוויזיה יקח לפחות עוד חודש.. הקליפ יוצא באירופה רק לקראת מרץ...השיר ישוחרר ב 17 לינואר כמו שאר העולם.. אבל הקליפ לא.

14מתן

New member
אני מקווה שזה יהיה קליפ משוגע ../images/Emo6.gif

ולא עצבני יענו מצחיק

Free Lancer

New member
אני רוצה לראות אותה משחיטה../images/Emo9.gif

כמו בסינס. אבל יותר אגרסיבי

Beautiful SouI

New member
משהו כמו סינס../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif

שתשתגע
אני אוהבת אותה כשהיא עושה דברים שהיא אוהבת כזה

רציתי שהוא יהיה הופעה חיה../images/Emo3.gif

אבל בגלל שזה לא יקרה, הייתי רוצה שתשתגע,שהקליפ יהיה צבעוני ולאדעת....משו שיפצה על השיר המחריד

a charmed girl

New member
אהמ../images/Emo150.gif

שיר של קלי
בחיים לא יכול להיות מזעזע! הוא יכול להיות לא לרמה שלה...כמו במקרה הזה
...אבל לא מזעזע!

patito ƒeo

New member
שוב הילדה מברייקאוואי? P: ../images/Emo107.gif

אני לא מצפה לכלום מהקליפ.. השיר חמוד אבל.......................... לא יודעת. (אדיקטד
)

tamir107

New member
מגניב *,*../images/Emo85.gif

אני מקווה שהקליפ יהיה קופצני כמו השיר שהוא יהיה חמוד וקליל
ואני גם מקווה שהוא יצליח

../images/Emo26.gif

1. A moment like this 2. Before your love 3. Miss independent 4. Low 5. The trouble with love 6. Breakaway 7. Since you been gone 8. Behind these hazek eyes 9. Because of you 10. Walk away

Blue Aura

New member
אז...

הקליפ צריך להיות כיפי כזה,לא כבד,למה שהילדה מברייק תיהיה שם?
ציפיות לא ממש גבוהות בגלל שאני לא הכי אוהבת את השיר הזה כמו שאני אוהבת את BOY ואיך שציפיתי לקליפ שלו,אבל מקווה.

למעלה