חחחח איזה "הו" של חוסר הבנה
A Angelus New member 9/2/07 #16 חחחח איזו תגובה של חוסר הכרה.../images/Emo6.gif את באמת לא מכירה אותי, את יודעת?
א אמבריי לנצח New member 9/2/07 #8 נכון ניסית לראות כמה פעמים תצטרך לכתוב את השם שלי כדי שאגיב כאן שוב? ובהתחלה זה היה נראה כמו נסיון לכפות עליי את עונה 4 מה עם הצריבות שלי? תזיז את הישבן כבר!
נכון ניסית לראות כמה פעמים תצטרך לכתוב את השם שלי כדי שאגיב כאן שוב? ובהתחלה זה היה נראה כמו נסיון לכפות עליי את עונה 4 מה עם הצריבות שלי? תזיז את הישבן כבר!
א אמבריי לנצח New member 9/2/07 #15 No Cause I haven't taken any of myself Just the snow! And then I went shopping again And I got winnie the pooh PJ's
No Cause I haven't taken any of myself Just the snow! And then I went shopping again And I got winnie the pooh PJ's
R Roncha87 New member 9/2/07 #13 גם אני! ../images/Emo13.gif -עונה 1 עונה 2 עונה 3 עונה 4 עונה 5 שומרת אמונים לעונה הראשונה הכל כך טובה
גם אני! ../images/Emo13.gif -עונה 1 עונה 2 עונה 3 עונה 4 עונה 5 שומרת אמונים לעונה הראשונה הכל כך טובה
A Angelus New member 10/2/07 #26 אבל צריך לשרשר להמשך שלנו.../images/Emo8.gif אחרת אין המשכיות וקשר בין המשתתפים.
S steelwater New member 11/2/07 #30 רעיון טוב איציק, זה ממש מזכיר לי את המשחק שעשינו של מלחמת הדמויות פה פעם. זה היה אחד הדברים הכי כיפיים בפורום. ממש נהינתי מזה. וואו, זה היה לפני המון זמן. נראה לי שכדאי אולי לעשות את זה שוב עכשיו שיש המון אנשים חדשים בפורום.
רעיון טוב איציק, זה ממש מזכיר לי את המשחק שעשינו של מלחמת הדמויות פה פעם. זה היה אחד הדברים הכי כיפיים בפורום. ממש נהינתי מזה. וואו, זה היה לפני המון זמן. נראה לי שכדאי אולי לעשות את זה שוב עכשיו שיש המון אנשים חדשים בפורום.