wake uppppppppp

wake uppppppppp

בוקר טוב לכל חברי הפורום המוזר הזה. למה? איך הרשנו לעצמנו? ככה לשתוק? לא יפה... אני לא הייתי כאן שבוע,כי פשוט לא התחשק לי לכתוב פה. היה לי משבר קטן,ואני חזרתי. לכל מי שמבואס מהעניין-לא איכפת לי ממנו, ולכל מי ששמח-אני מאושרת. ולענייננו- ישבנו אני ומורי וחשבנו המון זמן איך להעיר אתכם פורום ישנוני. חשבנו וחשבנו-ועם הדמיטון המופרח של מורי הגאונה הגענו למסקנה. צריך לעשות משחק אסוציאציות. וזה בדיוק מה שנעשה עכשיו. חברים-שתפו פעולה ולא אני אקרע אתכם!! ראו הוזהרתם.. הבה נתחיל. אסוציאציה ראשונה-בלון חוקים: נא להדגיש את המילה שעולה לכם בראש. תנסו להתעורר , זה לא הולך ככה. ככה אתם רוצים שעברי יראה אותנו?!?!? חסרי אנרגיות ?? זה עצוב!! יאללה חברים-להתעורררררררר!!!!!!!! (
היה לכם שקט ממני לשבוע ואני חוזרת בגדול-מואה אה אה...)

ZVI Z

New member
אם אני בכלל ראשון אז

דרבי,באמת מילה ראשונה עוד פחות מ-10 דקות נפתח עוד דרבי ענק ואנלא שם רק כי חשבתי שאני אעבוד היום ואז כשידעתי שלא,נגמרו הכרטיסים,אני שונא לראות דרבים מהטלויזיה,חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ZVI Z

New member
בררר אני כזה אידיוט

כמה דרבים הלכתי לבלומפילד ומקסי(בלי ם) נגמר תיקו.(רק בר"ג זכיתי לראות נצחונות בדרבי)ועכשיו עד שזה קורה..ברר אבל היה מגניב.4 דקות,2 גולים. עכשיו רק צריך טרייד קטן עם בית"ר:נמני למכבי,דגו,לוני,דריקס וקלינגר לבית"ר או לעזה והכל יהיה טוב במדינה.

ZVI Z

New member
בעצם

החיזבאללה זה אירגון שחובה להתחשב בו אז נשלח להם את לוני, דוד תשובה ודיראני,אנחנו נקבל מבית"ר את נמני,ובית"ר יקבלו את טננבאום והגופות.

tamar010

New member
שלי...

חלון לא יודעת למה..אבל תמיד שתי המילים האלה מתקשרות לי אחת בשנייה...(אולי כי זה חרוז?)

תירס חם

אל תשאלו למה.. זה מה שעולה לי עם הסיפור של הבלונים. זה באותה הקלת. עם ירון לונדון. ואפשר לכתוב גם בכותרת בלי להדגיש. איזה כיף שאתם משתפים פעולה!!

לירן מם

New member
יווו זו לא רק אני שכל בלון עושה לה

קישור מיידי לסיפור עם הבלונים..ואצלי זה למשפט מסויים "לא נורא רוני רון, זה סופו של כל בלון"

לירן מם

New member
מריצה...אל תשאלו....נראה לי יש ציור

כזה בספר של ילד עם מריצה...או שלא..?? שיהיה... קיצר זו האסוציאציה...חחח

למעלה