Wake up it's a beautiful morning(סיכוםשבועי)

Mrs Brightside

New member
Wake up it's a beautiful morning(סיכוםשבועי)

שיר-שבועי-של-מארון 5: שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: אלבום שבועי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע

תiם

New member
שלי../images/Emo87.gif

שיר-שבועי-של-מארון 5: wont go home without you שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: Timberland - Apologize אלבום שבועי: - תמונה שבועית:- משהו טוב שהיה השבוע: לא שזכור לי..חח..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo182.gif

שיר-שבועי-של-מארון 5:Won't Go Home Without You שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad Terence Trent D'arby Ft Des'ree - Delicate Damien Rice-Rootless Tree Radiohead - Street Spirit (Fade Out) Natalie Imbruglia – Wrong Impression Joan Osborne – What If God Was One of Us Sean Kingston – Me Love אלבום שבועי: אלבום ההופעה חיה של עברי. תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: ראו שרשור חיובי

תמרייי11

New member
../images/Emo13.gif

שיר-שבועי-של-מארון 5: kiwi שיר-שבועי-לא-של-מארון 5:Aly&Aj: Potential Braek Up Song אלבום שבועי:The Best Dame Thing של אבריל לאבין תמונה שבועית------- משהו טוב שהיה השבוע:----------------

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifג'ה איז וואן :)

שיר-שבועי-של-מארון 5:וואי השבוע שמעתי את כל הדיסק הראשון פעמיים!
איזה מצחיק היה. פייי חטפתי נוסטלגיה לפנים. נראה לי HTB או The Sun
שיר-שבועי-לא-של-מארון 5:Generation - DAM (שזו להקת ראפ שמורכבת מערבים, נראה לי פלסטינאים) ביחד עם שוטי הנבואה, באמת אחד השירים הטובים, שוטי הנבואה עושים שם קסמים, וזה שיר שעושה טוב בלב. שני מקסיקנים/אגדה מקסיקנית (אותו שיר) - מאיר אריאל/הביצוע של שוטי הנבואה מעולה.
אלבום שבועי:הראשון של שוטי הנבואה, ברור.
תמונה שבועית:נמנמנ.. וואו זה ישן
אני מתעללת בבלונים של חברה שלי.
משהו טוב שהיה השבועוואו. לא יודעת. זה היה בעיקר שבוע של כלום בגלל השביתה.. לא היה כזה משהו. אבל הייתה יומולדת לאבא ומלא צחוקים עם מיק האח הגדול הכי שווה בעולם. :) שיהיה שבוע טוב אינשאללה אנשים.

עייינת

New member
וואי איזה שבוע..

שיר-שבועי-של-מארון 5: This love איכשהו שמעתי אותו הרבה השבוע במקומות שונים. [וגם היום!] שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: Plain White T's - Hey There Delilah זה פשוט השיר הכי יפה בעולם. וכולם מזמזמים אותו] אלבום שבועי:
תמונה שבועית: הקבוצה שלי, הכי חמודות בעולם הזה
משהו טוב שהיה השבוע : אחרי השבוע הכי לחוץ בעולם, טיול פתי"ש בשישישבת. היה חזק

MeItOsH

New member
../images/Emo3.gif

שיר-שבועי-של-מארון 5:WGHWY שיר-שבועי-לא-של-מארון 5:Maybe - Kelly clarkson אלבום שבועי:- תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע:ממ..שומדבר שעולה לי לראש.

למעלה