Wakamusha, רד מהסוס עליו עלית

sshender

New member
אתה בכלל צריך לשתוק

עוד לא ראיתי שכתבת דבר קונסטרוקטיבי אחד באף אחד מהפורומים (חופש ואתאיזם) למעט הערות ביניים לא קשורות. ברגע שתוכל לנפק פרומיל מהידע שהל-ו-ז-ר הזה שוטח בפנינו מדי יום, תהיה לך זכות דיבור. עד אז אתה מוזמן להישאר בצללים שם מקומך שאותו הרווחת ביושר.

טיפשון (זאת בחיבה)

מה זה משנה מי הפסיד? הפסד הוא הפסד ויהיה המפסיד גאון הדור. שיכתוב שחכמים והמשכילים (בלבד) התומכים בי בלבד וברזומה שלהם השתתפות ברוב הדיונים בפורום, יביעו את דעתם בדיון. להזכירכך, "הבה נמסור זאת לשפוט הפורום", ביקש? נענה לבקשה? אז על מה הטרוניה שלך ושלו?

sshender

New member
ה"טישפון" הזה אוכל אותך בלי מלח

אני מודה שאני טיפשון בהשוואה למספר אנשים שכותבים כאן, אבל אתה בטוח לא אחד מהם. אין לך קבלות אז אתה מחפש חיזוקים מאחרים? מצטער, זה לא קביל. מצידי גם אם גוברנור יתערב בעדך כל זה לא משנה כאשר הרקורד שלך בעל ריקנות תהומית. כלום. אפס. נאדה. למעט תובנות הלכתיות ובקיאות מסויימת ביהדות לא היה לך דבר לתרום לכל הדיונים כאן או בפורום אחר הקשור לדת ואתאיזם. כיוון שכך, הטענה שלי עודנה תקפה ומסנוורת אותך בעלטה בה אתה שרוי... ברגע שתוכל לנפק פרומיל מהידע שהל-ו-ז-ר הזה שוטח בפנינו מדי יום, תהיה לך זכות דיבור. עד אז אתה מוזמן להישאר בצללים שם מקומך, אותו הרווחת ביושר. יא אפס מאופס. הדבר האחרון שאני צריך ממך זו חיבה.

טיפשוני, אני לא חייב לך כלום

אז חסוך מעצמך וממני בזבוז אנרגיה מיותרת ובלאי מואץ למקלדתך.

sshender

New member
כיסוי ערוותך האינטלקטואלית ע"י

כיפוף הזנב לקידמת הגוף לא יקדם אותך לשום מקום. נותרת ערום כביום היוולדך, עד אשר תוכיח אחרת. להזכירך, הודעות שנושאות עימן מטען כלשהו לבד מהערות שוליים ריקות מתוכן תהיינה התחלה טובה.

עבד נרצע המנסה לחקות אדונו (גובנר)

משתמש באותה שפה מזויפת ונמוך ככל האפשר אז בוודאי אתה מכיר גם את אופן תגובתו בצורת קישור.

sshender

New member
אל תסיט את הנושא אלי.

אתה הוא שמסקרן אותי, במיוחד השפלות האינטלקטואלית שלך שבמסגרתה אתה מרשה לעצמך לחלק ציונים ולחלוק דעתך על אנשים שאינך מגיע לקרסוליהם, כגון "אדוני" גוברנור. גם אם אעשה העתק הדבק לדבריו של גוברנור אין בזה כדי להיטיב עימך או להאיר את האפלה האינטלקטואלית בה אתה שרוי. יש לי מספיק קבלות כדי לשלוף במקרה הצורך, גם בלי להיעזר ב"אדוני" גוברנור, והערצתי שמורה לא לאישיותו, אלא לתוכן דבריו שמשאירים את בני מינך (Species) שמוטי לסתות וחסרי אונים פער אחר פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם.... אם רק הייתה לפיך הצניעות לא לנפק המחאות שהתחת שלך לא מסוגל לכסותם, לא הייתה לי איתך שום בעיה. כעת שמתי עליך עין (כמעט שהאות השביעית השתרבבה לה שם, אבל התאפקתי), ואציק לך כל פעם שתחרוג מהסמכויות האינטלקטואליות שלך (הנמוכות ממילא). היה שלום.

gdisrael

New member
תרגע שנדר

גם אתה לא בדיוק תרמת לפורום, מלבד להזדנב אחרי האתאיסטים המשכילים לא עשית דבר (אה, שכחתי, טרחת גם לצטט את אלילך דוקינס הדמגוג). רק מהר מהספינה עליה עלית, ובדרך הורד גם את המפרסים. חבר, על כך נאמר, כל הפוסל - במומו פוסל ! עדיפה בקיאות מסויימת בהלכה מאשר בליסת ובליעת הררי האבל שאתה מוסיף בחדווה לקולמוסך מידי יום. "ברגע שתוכל לנפק פרומיל מהידע שהל-ו-ז-ר הזה שוטח בפנינו מדי יום" פרומיל ? לא נסחפת. אותו הלז שהזכרתו, אינו יותר מתולעת ספרים כפייתית. לא התרשמתי מהידע שלו כלל וכלל, הוא לא חכם, לא בעל-בינה, ולא מבריק, הוא יודע לתפוס רעיונות נוסחתיים, תו לא. לעומת זאת, ישנם ממשכילי הפורום שכאן יצא לי להתרשם מהם, כגון פגוש בדב שכול ושייח ספיר. מצידם יש גאונים אף יותר מגוברנור, פחות עושים רוח וצלצולים, על אף שרקובים במידותיהם, כגון איגרא. ופורשים כמו דפקוסטר, היינו, חכמים, אבל גם לא מבריקים. בתחילה, בעוד הייתי תמים התרשמתי מדבריו של גוברנור, אך כיום גיליתי שיש לו ידע רב בנושאים רבים, היינו, ידע כללי - הוא לא הצליח להפיק מכך דבר, ועדיין כושל בהבנת רעיונות ולו אלמנטריים ביותר. ואילו, אתה, מתי תתפקח ? מתי תסור מדרכך האווילית ? ולמען הרקורד, לא נכנסתי לדיון שנוי במחלוקת זו מטעמים אישיים, נמאס לי התוקפנות ורצח האופי שאתם עושים פה למשתמשים. מי אתה זב חוטם שתאמר לאדם שהוא אפס ונאדה ? תרגע, תתעשט. אתה לא יותר טוב ממנו, הוא לפחות לא בולס דמגוגיות. דע מקומך, חברי היקר. כל טוב.

איגרא

New member
"על אף שרקובים במידותיהם, כגון

איגרא...", האם אתה יכול להצביע על רקבון במידותי.

gdisrael

New member
איגרא, זה לא אישי

עברתי על מספר הודעותייך הן בפורום אתאיזם והן בפורום נטעים ומסורת חז"ל, אתה מטנף את פיך באופן חסר גבולות, משתמש במילים הגרועות ביותר כגון "שרמוטה" וכו' על אנשים שכמעט ולא עשו לך דבר (לפחות בפעם האחרונה התנצלת, יאמר לזכותך). אתה בוטה וגס, ותוקפני מאוד, אין לך שום לגיטמציה לעשות זאת בגלל שאתה יותר משכיל מאיתנו. על אף, שלמעשה באחת הודעותיך האחרונות רציתי לכתוב "ח"ח איגרא, מסתבר שגם לך יש לב", אבל בגלל שחשבתי שאולי זה יפגע בך, ויתרתי. מידות רקובות = פה מצחין, אל תקח יותר מידי ללב, יותר לעומק איני מכיר אותך.

ל-ו-ז-ר

= הבה נמסור זאת לשפוט הפורום = בפעם הבאה תדגיש שזה בתנאי שמסכימים איתך.

ירית מבלי לכוון ולא ידעת שירית

לעצמך ברגל. אז מי האדיוט? הלהכה פסוקה היא בפורום, כשאין לך מה לומר אתה תוקף אישית עד לרמת גנון.

Back bencher

New member
>אם מין מסויים יש ממנו פרטים החיים

כיום, בזמננו, וגם נתגלו מאובנים ממין זה שהם בני, נאמר מאה מליון שנה. האם מין זה "מודרני", או "עתיק"?< קימת דוגמא למין מסוים אשר הופיע ב- fossil record למן 375 מליון שנים לפנים, הגיע לשיא תפוצתו לפני 240 מליון שנים לפנים, ונעלם מן ה- fossil record לפני 80 מליון שנים עם השתכללות דיג מים עמוקים במאה העשרים, הועלה בתעלת מדגסקר, בחג המולד 1938, ברשת דיגים פרט חי אשר זוהה כקרוב קרוב (close relative) של המין הנכחד, ושמו נקרא Latimeria chalumnae Smith ע"ש מי שזהתה אותו בשוק, Miss Marjorie Courtney-Latimer, ע"ש הנהר ליד שפכו נתפס הדג, Chalumna, וע"ש האיכטיולוג J.L.B. Smith אשר בחן אותו מאז נתגלו עוד פרטים חיים בחלק הצפוני של תעלת מדגסקר, ליד איי קומורו התברר כי תחום המחיה הוא בעמק של מאה שבעים עד מאתיים שבעים מטרים, וחוט השדרה ושלפוחית השחיה מלאי שמן למניעת קריסתם בלחצים שבעמק זה. דג מדהים מהרבה בחינות ב- 1997 זוהה פרט מת בשוק דגים ב- Manado Tua אינדונסיה, ע"י איכטיולוג, מין זה אינו נבדל מורפולוגית מן הלטימריה, אלא נבדל ב- DNA. השם אשר ניתן לו - Latimeria menadoensis המינים הקימים גדולים פי שלשה מן המינים המאובנים שנמצאו עד כה. לסנפירים שלד גרמי, אשר היה יכול לתמוך את משקל הגוף. רב מוחלט של הדגים הם ray-finned (הסנפיר נפרש ע"י שדריות סחוסיות דקות דמויות קרניים המונעות ע"י שרירים שטחיים). הלטימריה ועוד ארבעה מינים של דגי ריאה הם lobe-finned, ולסנפירים שלד גרמי המגיע עד קרוב לעמוד השדרה, אולם עדין אינו מחובר אליו. ביצת הלטימריה שוקלת 325 גרם, וארכה 9 ס"מ - גדולה לעין ערוך מביצי דגים, ודומה מבחינה זו לביצי זוחלים, אם כי עדין גדולה מביצי צבים, או תנינים. הביצה מתפתחת משך 13 חדש בתעלת המין של הנקבה, עד השרצה של דגים חיים שארך כל אחד 30 עד 35 ס"מ. גדל ההשרצה - 20 עד 26 דגים, והם עומדים ברשות עצמם עדיין - לא נמצאו ספסימנים עתיקים לצד ספסימנים עכשווים באותה strata מה אתה חפץ להסיק מכך ? _____________________________________________________________
...and ye shall know the truth, and the truth shall set you free (John 8:32)​

רון סי

New member
שאלתי שאלה פשוטה

הנה השאלה שוב: אם מין מסויים יש ממנו פרטים החיים כיום, בזמננו, וגם נתגלו מאובנים ממין זה שהם בני, נאמר מאה מליון שנה. האם מין זה "מודרני", או "עתיק"? המטרה היא לברר מה בדיוק כוונתך בביטויים "מין מודרני" לעומת "מין עתיק". יש לך תשובה לשאלה פשוטה זו, או שנסכם ונאמר שלא ניתן לברר מה כוונתך בביטויים "מין מודרני" ו-"מין עתיק"?

Back bencher

New member
>הנה השאלה שוב: אם מין מסויים יש

ממנו פרטים החיים כיום...< האם זו שאלה תאורטית או קונקרטית ? שני המינים המודרניים עליהם ספרתי שונים מן המינים שנכחדו ונשתמרו ב- fossil record. עובדה שהוענקו להם שמות יחודיים. מה שסברו עד 1939 הוא שכל מיני הסדרה נכחדו לא תמצא מין שהוא בעת ובעונה אחת גם עתיק וגם מודרני גם במצב בו המין הוא שליט בהביטאט שלו, ואינו כפוף ללחצי הברירה הטבעית בתחרות על משאבים, עדין יתרחש בו שנוי כתוצאה מ- genetic drift, למשל _____________________________________________________________
...and ye shall know the truth, and the truth shall set you free (John 8:32)​

רון סי

New member
"האם זו שאלה תאורטית או קונקרטית"

זו שאלה לשונית. זה נסיון להבין את הביטויים בהם אתה משתמש. כשאתה אומר "לא תמצא מין שהוא בעת ובעונה אחת גם עתיק וגם מודרני", לא ברור אם משפט זה מוסר מידע כלשהו, או שהוא מחרוזת לשונית הנכונה פשוט בזכות המבנה שלה. אם, למשל, אתה מגדיר "מין מודרני" פשוט כמין שלא נמצאו ממנו פרטים "עתיקים", אז ברור שאין מין מודרני שהוא גם עתיק, שהרי זו ההגדרה של "מין מודרני". לכן אני שואל: בהנחה שמאה מליון שנה זה מספיק זה להפוך מין ל"עתיק", מה היית קורא למין שיש ממנו פרטים בני מאה מליון שנה, ובני יום אחד? היית אומר עליו שהוא עתיק? שהרי מין זה כבודו במקומו מונח - הוא בן מאה מליון שנה! או שהיית אומר עליו שהוא "מודרני", שהרי יש ממנו פרטים שמשגשגים לנגד עיננו ממש?

למעלה