Waiting For Tonight ג'ניפר לופז בשיר המילניום שלה מ- 1999.
T Toxic Boy1 New member 29/4/04 #3 Torn ב- 1998 מוציאה זמרת אלמונית (אז) ושמה Natali Imbruglia את הלהיט שהופך במהרה לאחד השירים החזקים של השנה.
Torn ב- 1998 מוציאה זמרת אלמונית (אז) ושמה Natali Imbruglia את הלהיט שהופך במהרה לאחד השירים החזקים של השנה.
I Ice machinE New member 30/4/04 #5 כמו השיר של J-LO הדוחה רק בניסוח שונה: Depeche Mode - waiting for the night שיר מדהים שניצא בשנת 90' מתוך האלבום violator
כמו השיר של J-LO הדוחה רק בניסוח שונה: Depeche Mode - waiting for the night שיר מדהים שניצא בשנת 90' מתוך האלבום violator
D dune d New member 30/4/04 #9 Deep zone - It's Gonna Be Alright בין שירי הדאנס הטובים שיצאו באותה שנה (96') שאני זוכר לטובה.
N NoKiA2003 New member 30/4/04 #11 Day By Day Regina בשיר משנת 1998 שכבר הצגתי כאן ב-6/2/03 (ואני משתדל שלא לחזור על שירים פעמיים, בינתים) אבל הוא כ"כ טוב וכיפי ואהוב עלי ובזמנו עוד לא היו ממש הרבה אנשים בפורום, אז הנה הוא שוב, אחד משירי המסיבות הכי קלאסים שאני מכיר
Day By Day Regina בשיר משנת 1998 שכבר הצגתי כאן ב-6/2/03 (ואני משתדל שלא לחזור על שירים פעמיים, בינתים) אבל הוא כ"כ טוב וכיפי ואהוב עלי ובזמנו עוד לא היו ממש הרבה אנשים בפורום, אז הנה הוא שוב, אחד משירי המסיבות הכי קלאסים שאני מכיר
D dune d New member 30/4/04 #13 97-98 היו מצויינות לדאנס gala dario g charlie dore 2 eivissa scooter ועוד רבים וטובים