w95.hybris.worm- WHAT THE FUCK?!

מיכלNKO

New member
w95.hybris.worm- WHAT THE FUCK?!

היתה לפני כמה ימים מתקפת אי מיילים של מישהו שחדר לשרתי בזק בינלאומי וקיבלתי מלא אי מיילים עם וירוסים וכו`. בכל אופן כמובן שלא הרצתי אף קובץ, אבל הסתכלתי בפרטי האי מייל והעתקתי לקובץ טקסט שיצרתי דרך NOTEPADאת הפרטים (מצורף לינק) הפעלתי עכשיו סריקה של אנטי וירוס (אחרי שמאז לא סרקתי, ילדה רעה שכמותי), והנורטון כאילו מצא את w95.hybris.worm בתוך קובץ הטקסט שלי? לא ממש הבנתי מה קרה זה אמר לי: the file NBLCDLNB.exe im compressed file c:\my documents\email_suspect.txt email_suspect.txt זה הקובץ שאני יצרתי בשביל לשמור את פרטי הקבצים, וגם אני זוכרת שהעתקתי את הפרטים לכאן. מישהו יודע מה הקטע? תודה. וזה מראה ב- QUARANTINED ITEMS שיש שם את ה- NBLCDLNB.exe {אחרי שטיפלתי בזה כמובן, זה לא סתם עבר לשם :) }

N0

New member
וואי....

לN0 אין ממש מושג... לא נראה לו שהקובץ טקסט נגוע בווירוס, יכול להיות שהאנטי ווירוס מזהה איזושהי שורת קוד בטקסט שזהה ולשורה של הוירוס ובגלל זה הוא חושב שהקובץ נגוע, ויול להיות שהוא באמת נגוע אבל אז זה כבר נשגב מבינתו. לכי ללינק למטה יש שם פירוט על התולעת. N0

מיכלNKO

New member
תודה על התשובה

כי זה באמת היה לי מוזר, וזה מה שחשבתי שאולי בקובץ טקסט יש שורת קוד מסויימת. בכל אופן....תודה :) אתה מתוק.

למעלה