W.T.F.?!?!?!?!?!??!?

W.T.F.?!?!?!?!?!??!?

מה-זה-אמור-להיות-?!!!!!!!!!!! שאני יבין.. זה היה פרק האחרון???? הפרק המהולל? והאחרון בהחלט?!?!?!? אני כ"כ מאוכזבתתתתתתתת היו לי ציפיותת לדברים אחרים לגמריייייייייי הפרק הזה היה ברמה של גיחוך, כמו כל פרק אחר בבנות גילמור, שום התעלות או הבדל מהפרקים האחרים, שום דבר שייחד את הפרק האחרון, ולא סתם פרק אחרון של עונה ושאחרי זה יש עוד עונה.. פרק אחרון בהחלט! זהו לתמיד! ממש התאכזבתי.. פרק ממש אבל ממש בינוני.. היחסים הלא ממש ברורים של לוק ולורליי , הפרידה המטופשת ביותר של רורי ולוגאן ואי אפשר אפילו לדעת מה יקרה .. אין אפילו קצה חוט או מקום לדימיון.. העבודה המוזרה שרורי קיבלה , ועכשיו היא תצטרך לנסוע ברחבי תבל השד יודע איפה.. פשוט מוזר גרוע בינוני מ-א-כ-ז-ב נכון שלא צריך סוף מהסרטים ושהכל יהיה בו "אושר ועושר עד עצם היום הזה" אבל משהו! לפחות איזה סיפור יפה עם קצוות סגורים! כל הסיפרים וכל הדמויות נשארו עם סוף פתוח בקיצור גילמור? איכזבתם.. בענק היה טוב וטוב שהיה [טוב שנגמר?! ]

ובהתחשב בזה

שהעונה האחרונה לא התעלתה על עצמה , לא הייתה מיוחדת , ולפעמים לא ממש מעניינת כמו שראוי לעונה אחרונה בהחלט. משום שזהו הפרק האחרון בהחלט, היה צריך להיות משהו מעבר.. יותר מיוחד.. זה היה נראה כמו כל פרק רגיל בעונה.. סתמי כזה.. נכון גם אני לא אוהבת סופים קיטשיים מידי [אפילו שלפעמים זה הכי יפה] אבל לפחות איזה הבזק של אושר.. משהו! *סליחה שאני ככה , אני עדיין בשוק מהפרק..

a s r o m a

New member
לא מסכימה.

היה פרק מרגש עד דמעות. לורליי ולוק חזרו להיות ביחד (או משהו כזה) וזה כן נותן מקום לדימיון. רורי מצאה עבודה ככתבת...מה צריך להיות מעבר לזה? וריצ'רד הראה ללורליי כמה שהוא מעריך אותה ואת כל מה שהיא עשתה. וכך גם בני העיירה. לפי דעתי אחלה של סיום.

סיום סתמי

לא מרגש .. לא דמעות לא כלום בד"כ שבני זוג נפרדים [במיוד בני זוג כמו רורי ולוגאן] לא אומרים ככה שלום וזהו נגמר. בכל זאת הם היו ביחד תקופה לא קטנה , הם אפילו לא דיברנו על זה מי מה מו .. זה היה ממש לא לעיניין... והנשיקה של לוק ולורליי הייתה מוזרה כזאת.. אפילו לא נשיקה מרגשת.. כזה על השפתיים וזהו .. אפילו לא הראו אותו שהוא נותן לה את השרשרת.. והעבודה של רורי גם סתמית.. כתבת במגזין באינטרנט.. והיא הודיעה את זה לכולם בדקה ה-90 וכאילו הכל נעשה על רגל אחת כזאת בקיצור אני ממש התאכזבתי לא אהבתי בכלל.. אבל כל אחד ודעותיו.

jess r

New member
../images/Emo3.gif

לא הראו אותו נותן לה את השרשרת כי זה לא משמעותי. והנשיקה ביניהם היתה נשיקה אמיתית בין לוק ולורליי - למה ציפיתם? נשיקה סוערת? ריצה בגשם? שהוא יתפוס אותה וירים אותה? רורי גילמור היא אחת הדמויות הראשיות ב"בנות גילמור", אבל לא בעולם האמיתי - ובעולם האמיתי זו העבודות שמקבלים בני 22 שסיימו תואר ראשון בקולג'. ככה זה, כולם מתחילים בקטנה, וזה דווקא היה יפה בעיני - שאולי בתיכון או בקולג' היה לרורי קל, אבל זהו, עכשיו הכל משתנה. עכשיו היא צריכה להתחיל מהתחלה. נכון שלא הקדישו הרבה זמן לסיום מערכת היחסים שלה עם לוגאן, אבל אני דווקא לא ציפיתי ליותר מזה. דווקא חשבתי שמאוד מתאים שזה מה שיקרה, שכל אחד המשיך למקום אחר ושכן, סביר להניח שהם ידברו, לפחות בשביל להגיד שהיה טוב וטוב שהיה, אבל זהו. בלי דמעות. בלי הרבה דרמה.

אהמ..

להפך , לדעתי הפרק האחרון היה צריך להיות עם כמה שיותר רעש לא רעש קיטשי כזה.. אבל שיהיה פרק שיזכרו אותו שבהסתכלות לאחורה אני יוכל להגיד "וואו זה היה פרק נדיר" וזה לא היה.. אז כן אותי זה מאכזב :\ לא נורא כל אחד ודעותיו

feyoula

New member
סליחה על הבורות אבל

הפרק הזה היה אחרון? לגמרי? הייתי בטוחה שיש עוד עונה.אז יש שבע עונות?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif

כל מה שאמרת ועוד מיליוני דברים שאיכזבו אותי. נו מילא..העיקר נגמר- היה טוב וטוב שהיה.

למעלה