אני חושב שיש לי פתרון
אני לא בטוח , אבל זו אותה בעיה פשוטה שאני חושב שהיא אז ככה , לפי מה שהבנתי אתה סך הכל מנסה להשתמש בשני סוונדים מאותו פלאגאין , אז ככה מה שאתה עושה זה דבר כזה נכנס לקיובייס לוחץ F11 , נפתח לך חלון עם אין ספור ערוצים כשאתה לוחץ על ערוץ כלשהו ישר מופיעה לך רשימת הפלאגינס שלך ואז אתה בוחר פלאג כל שהו , אתה פשוט צריך לסמן את הסוונד שאתה רוצה , כאילו פשוט לבחור אותו ולצאת מהפלא , תשאיר את החלון ערוצים פתוח , עכשיו בערוץ אחר תלחץ ותבחר איזה פלאג שבא לך תסמן את איזה סוונד שאתה רוצה <חשוב לציין שאתה עושה את זה על ערוץ אחר > ואז סוגר את הפלאג , וככה אתה בוחר כמה סוונדים שרק מתחשק לך מאיזה פלג שבא לך , ופותח כמה ערוצי מידי , בצד שמאל של כל ערוץ כזה יש מאין כפתור שכתוב על האות E באנגלית , תלחץ עליו ואז שם בצד ימין יש לך 4 שליחות שכאלה , על כל אחר רשום NO EFFECT ו NO CONNECTED , עכשיו במקום שרשום NO CONNECTED תלחץ בתסמן את הפלאג שאתה רוצה הוא מופיע עם מספר <לצורך המחשה- albino 2> , אחר כך תצא מהחלון של הערוצים תסמן ערוץ מידי אחר שוב כנס בעזרת אותו כפתור וסמן את הערוץ עם אפקט אחר שבחרת . מקוה שיכולתי לעזור