VST משגע את השכל!

• פותח הנושא snea
  • פורסם בתאריך

snea

New member
VST משגע את השכל!

אולי מישהו מכיר את התופעה שבוחרים צליל בVST, אבל הוא מחליט לבחור צליל אחר, ואין אפשרות לשנות או שזה מתחיל להשתגע?

deathmetal

New member
אני חושב שיש לי פתרון

אני לא בטוח , אבל זו אותה בעיה פשוטה שאני חושב שהיא אז ככה , לפי מה שהבנתי אתה סך הכל מנסה להשתמש בשני סוונדים מאותו פלאגאין , אז ככה מה שאתה עושה זה דבר כזה נכנס לקיובייס לוחץ F11 , נפתח לך חלון עם אין ספור ערוצים כשאתה לוחץ על ערוץ כלשהו ישר מופיעה לך רשימת הפלאגינס שלך ואז אתה בוחר פלאג כל שהו , אתה פשוט צריך לסמן את הסוונד שאתה רוצה , כאילו פשוט לבחור אותו ולצאת מהפלא , תשאיר את החלון ערוצים פתוח , עכשיו בערוץ אחר תלחץ ותבחר איזה פלאג שבא לך תסמן את איזה סוונד שאתה רוצה <חשוב לציין שאתה עושה את זה על ערוץ אחר > ואז סוגר את הפלאג , וככה אתה בוחר כמה סוונדים שרק מתחשק לך מאיזה פלג שבא לך , ופותח כמה ערוצי מידי , בצד שמאל של כל ערוץ כזה יש מאין כפתור שכתוב על האות E באנגלית , תלחץ עליו ואז שם בצד ימין יש לך 4 שליחות שכאלה , על כל אחר רשום NO EFFECT ו NO CONNECTED , עכשיו במקום שרשום NO CONNECTED תלחץ בתסמן את הפלאג שאתה רוצה הוא מופיע עם מספר <לצורך המחשה- albino 2> , אחר כך תצא מהחלון של הערוצים תסמן ערוץ מידי אחר שוב כנס בעזרת אותו כפתור וסמן את הערוץ עם אפקט אחר שבחרת . מקוה שיכולתי לעזור

snea

New member
לא ממש

אני משתמש בפלאג-אין אחד. אני משנה, עושה פליי, זה מחליף לי לאחד אחר.

deathmetal

New member
שמע , מקווה שתעריך את זה ..

הכנתי לך מאין מדריכון קטן דרך תמונות המחשה שאמורות לעזור לך להבין את זה . שים לב טוב טוב לשלבים , זה ממש לא בעיה , רק תתפוס את זה בפעם הראשונה !

snea

New member
עוד לפני שקראתי

אני ממש ממש מעריך את זה! מי ייתן ויהיו עוד שישקיעו כמוך. עכשיו אני אתפנה לקרוא

snea

New member
עכשיו תגובה.

זה לא עוזר:) אני מכיר את העניין הזה, אבל פספסת את הבעיה שלי. נגיד בTickyclav, אני בוחר בסאונד של Funky Beast, אבל ברגע שאני לוחץ פליי זה משנה אוטומטית ל Lunar FX, וככה כל הזמן.

snea

New member
זה חלק וחלק...

אבל נראה לי זה משהו קשור לזה שאני עושה IMPORT של מידי... כי כשהתחלתי לכתוב קטע חדש הוא לא עשה את זה.

HeavenlyB

New member
program change

בקובץ שאתה מייבא יש פקודת Program change שאומרת לאותו ערוץ באיזה כלי לנגן. אחרי שייבאת, בחר בקובץ (REGION) וב- LIST EDITOR תמחק את אותה פקודה.

למעלה