VS.Net הורס את הקוד...

VS.Net הורס את הקוד...

אני כותב אפליקצית ASP.Net עם VS.Net (גירסא 7.1, 2003) גילתי שאם בטעות אני עובד למצב Design של ה Web Form, אז VS "מסדר" לי את כל ה HTML ! הוא מסיר רווחים, מחלף אותיות קטנות לאותיות גדולות וכו' ! (הורס לי את כל העיצוב והעימוד). באפשרויות בVS הורדתי את Apply automatic formatting ל HTML (ועוד כל מיני דברים מסביב) מדוע הוא ממשיך להטריד אותי ?

gilad g

New member
יש לו נטייה לעשות את זה ../images/Emo4.gif

אין כ"כ מה לעשות בקשר לזה...

נטייה ? ../images/Emo13.gif

האםא ין שום דבר לבטל זאת ? האם זה Known bug ? או שמא פיצ'ר ?
בכל מקרה, תודה לך.

ODBC Connection string

אני מנסה להתחבר לבסיס הנתונים (על המחשב שלי) MySql דרך ODBC. לפי האתר הזה, ה ONNECTIN STRING שאני צריך הוא :
"DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver};SERVER=localhost;DATABASE=mydb;USER=myuser;PASSWORD=mypass;OPTION=3;"​
אבל כשאי מנסה לפתוח את ה Connection, אני מקבל תעופה :
ERROR [IM002] [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified​
אני יודע שה Connection String נכון, מכוון שהוא עובד על מחשב אחר. האם עלי להתקין/להגדיר משהו במחשב, כדי שהנ"ל יעבוד ? אם כן, מה ואיפה להגדיר ? תודה רבה !

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifאני דפוק, אבל עדיין...

הבנתי שאני צריך להתקין את ה mysql odbc 3.51 driver :) התקנתי וזה עובד, אבל מה שמוזר הוא שכל ביצוע]עולה מול ה DB לוקח הזמן זמן ! בערך 6 שניות ! מאוד מוזר, למרות שזה ODBC..

מכיוון ש...........

ראשית, אותה אפליקציה בדיוק עובדת ללא בעיות במחשב אחד, אבל במחשב אחר כל פעילות לוקחת הרבה מאוד זמן (אבל מצליחה). כנראה משהו במחשב לא מוגדר היטב, יש לך מושג מה ? אני מעוניין להשאר עם ODBC כדי שהאפליקציה שלי תהיה בלתי תלויה ברכיבים חיצוניים (שאני לא רוצה לכלול באפליקציה)

../images/Emo70.gif ExecuteScalar מוזר...

אני משתמש ב ExecuteScalar לביצוע שליפת count(*) ניסיתי להסב את ערך ההחזר ל int אבל קיבלתי תעופה של "המרה לא חוקית", נראה לי מאוד מוזר (המספר שחוזר מהשליפה הוא 1) ביצעתי הסבה ל long וזה עובד... מוזר, מישהו יודע מדע הסבת ה object ל int לא עבדה ?

Admini

New member
יש דרך

אתה לוחץ על "בטל" מיד לאחר מעבר לקוד והוא מבטל את השינויים של הדיזיין.

../images/Emo70.gifServer Application Unavailable

כשאני מריץ את האפליקציה, אני מקבל דף שגיאה : Server Application Unavailable הדבר החריג שעשיתי הוא שאת האפליקציה הבאתי ממחשב אחר, ע"י כך שהעתקתי את כל תיקיית ה Solution (התיקייה של האפליקציה, שנמצא תחת wwwroot) למחשב השני (אותה אפליקציה בדיוק כבר היתה קיימת על 2 המחשבים ומוגדרת ב IIS, כעת זה רק עדכון של הקבצים). וכשאני מנסה להריץ אותה, אני מקבל : Server Application Unavailable. אני מבין שעשיתי משהו לא תקין, מכיוון שכאשר אני פותח פרוייקט ASP.NET חדש, הכל תקין. מה עשיתי לא טוב ? איך אני מעביר את פיתוח האפליקציה ממחשב אחד לשני, והכי חשוב - איך אני גורם לו לפעול עכשיו ? (בלי לפתוח פרוייקט חדש..)

למעלה