VPN לא עובד דרך SAFE@OFFICE

papilon7

New member
VPN לא עובד דרך SAFE@OFFICE

של צ'ק פויינט. ההתקנה נעשתה לפני כשבועיים. ה VPN אמור לעבוד. ולספק שעשה את ההתקנה עדיין אין תשובה. אני מנסה להבין לפי ה MANUAL של צ'ק פויינט, נראה לי שהיו צריכים להגדיר VPN SITE, ולא הגדירו. למרות שהייתי מצפה בהחלט שה ISP שגם התקין אמור לדעת, אבל עובדה שהVPN החיוני לא עובד. נוסף על זה גם כניסה ל SBOX דרך HTTPS עם כתובת ה SBOX לא מביאה אותי לשום מקום. יהיה מעניין ולא משעשע אם אצליח להיעזר בכם על מנת לפתור את הבעייה לפני ה ISP דרכו קנינו את ה SBOX תודה מראש ויום טוב

Teo Toriatt

New member
חסרים נתונים

1. לגבי HTTPS אתה צריך להגדיר חוק שאומר שמתחנה מסוימת אצלך ברשת לSbox מותר להתחבר ב HTTPS (זה לא מופעל כברירת מחדל) 2. לגבי VPN - אם זה ל Securemote\client או ל Site 2 Site? בכל מקרה צריך להגדיר VPN Domain ואז Comunity מתאים לפי סוג ה VPN - זה תהליך שאמור להיות ממש פשוט. אם הולכים לפי המדריך למשתמש אני לא יודע איפה אפשר ליפול. אם זה עדיין לא עובד אשמח אם תוסיף עווד פרטים על ה VPN, מה מופיע בלוג וכדומה (אפשר לשלוח במסר אם זה מסווג) Teo

papilon7

New member
איפה ההגדרה הראשונה אמורה להיות?

לגבי ה VPN: Securemote . באיזה לשונית של ה SBOX צריך להגדיר VPN Domain ואז Comunity מתאים לפי סוג ה VPN ? ושוב ממש תודה והמשך שבוע משובח

Guys33

New member
אם אתה צריך עוד עזרה שלח לי מסר יש

לי כזה עובד גיא

למעלה